hategame logo
Почти сигурно: Battletoads ще бъде възроден
пуснато на 22 януари 2015 от pseto
battletoads 3
Ако мнозина помнят класическата игра от 90-те години на миналия век Battletoads с едно нещо, това е бруталната трудност. Макар и добра, играта беше изключително тегава за превъртане, дори и да я знаете наизуст. Най-вече заради унищожителното последно ниво. Наскоро се появиха слухове, че тази класика ще се възроди и явно това ще се случи... скоро.

На вчерашното водещо събитие, посветено на Windows 10, шефът на Xbox дивизията Фил Спенсър носеше тениска, посветена именно на Battletoads. Той не споменава името на тази серия нито един път, но от последвали интервюта разкрива, че „никога не е носил изцяло фалшиви подобни фланелки“.

Това може да се приеме като явен намек, че Battletoads в момента се разработва и вероятно скоро ще видим официално представяне. Разбира се, въпросът е един – кога ще бъде обявено нещо по-конкретно?

Интересно е, че студиото Rare, създало Battletoads за 8-битовото Nintendo още през 1991 година все още си функционира. Възможно е именно то да възроди тази серия... което ще е доста интересен ход. А, да, освен това можете да видите и произволно клипче, показващо геймплея на Battletoads под статията.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл