hategame logo
Микроплащанията на Call of Duty WW2 ще се забавят
пуснато на 15 ноември 2017 от pseto
call of duty ww2 loot crates
Тръпнете ли в очакване Call of Duty WW2 да се сдобие с микроплащания? Лоши новини – те ще бъдат забавени със седмица. По план днес трябваше да видим подобен компонент в шутъра, но вместо това ще е наличен на 21 ноември.

Причината за забавянето са останалите проблеми на Call of Duty WW2. Именно над тях ще работят разработчиците Sledgehammer, включително и наболели теми като сървърните дисконекти. И заради тях микроплащанията ще отчетат по-късен дебют.

Можем да сме сигурни, разбира се, че системата отдавна е интегрирана и тествана и нейното пускане е формалност. Но явно Activision и Sledgehammer не искат да разгневяват геймърите. Което е логично – играта все още е счупена и микроплащания няма да изглеждат страхотно.

Напоследък пък EA биват хулени от геймърите не само заради Need for Speed: Payback, но и Star Wars Battlefront II, бъкани с free-to-play елементи. Макар и да са игри на пълна пазарна цена. Може би и това е повлияло на Activision?

Е, всички, които са зажаднели за loot box-ове ще могат с пълна сила да разтворят своите портфейли на 21 ноември.

Коментари
sdfs avatar
sdfs
16 ноември 2017
На тия играта им е пълен буламач и вместо да си оправят сървърите и да добавят още карти ще слагали микротранзакции.Пълни шибаняци.Обаче работата с Battlefront 2 е доста сериозна не съм виждал такъв хейт към игра.Дори и Disney са пряко засегнати в момента ,защото ако отидеш в туитър и напишеш Gambling тяхното име стои до ЕА.Дано им отнемат лиценза и да ги осъдят,бахти тъпата компания честно.Видяха че с фифата става работата,защото повечето деца не се усещат,ама тука няма как да се скрие.Пълен бойкот на всички ЕА игри и тая тъпотия КОД!
pseto avatar
pseto
17 ноември 2017
Нищо няма да се промени. Просто така се случи, че лавинообразно се вдигна скандал в конкретния случай. За Battlefront иде реч, де. Един път нещата не стават, десет пъти стават. И Андрю Уилсън и Боби Котик ще се угояват ли, угояват.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл