hategame logo
Monster Hunter: World е най-успешната игра на Capcom
пуснато на 06 март 2018 от pseto
monster hunter world 2
През десетилетията Capcom представи множество свои серии – все пак компанията е на 38 години. Включително Mega man, Resident Evil, Street Fighter, Dead Rising и много други. Но коя е най-успешната игра в комерсиален аспект ще се запитате?

Monster Hunter: World. Заглавието е успяло да достави 7.5 милиона бройки от пазарния си дебют до днес, с което оставя в прахта всички останали премиери на Capcom до ден-днешен. Новината идва от официално изявление на японците... и изглежда играта ще продължи да се харчи добре и в бъдеще.

Доколкото не говорим за крайни продажби, то е доста вероятно числото да бъде реализирано. А освен всичко други тепърва се очаква и PC премиерата, която ще се случи през есента на 2018 година. И тя ще добави още към популярността на Monster Hunter: World.

Самата игра получи отлични оценки от западните медии. В сайта обаче заглавието е в хейт ревюта, а недоумението ми от високата популярност на Monster Hunter: World можете да прочетете в детайл тук.

Коментари
darkblue avatar
darkblue
07 март 2018
не мога да повярвам че тая шитня е успешна
pseto avatar
pseto
08 март 2018
Аз продължавам да съм изненадан. Много очаквам да се появи за PC, че поне тогава да прочета Steam отзивите. Струва ми се, че ще има повече обективност в тях. И повече изненадани от целия хайп.
pepito avatar
pepito
11 март 2018
не я разбирам аз тая серия, не ми е ясно как може да се харесва толкова, това е една от най-скучно еднообразните игри за които мога да се сетя, настоящата, че дори и по-стари версии
nightwarrior avatar
nightwarrior
12 март 2018
Беше ми сред чаканите за годината, ама май се поотказах. Някога на намаление може би. Dauntless ми се струва по-добрата опция(поне от видяното в бетата).
pseto avatar
pseto
14 март 2018
Ами то общо вето е задължително за Monster Hunter: World човек да е фен на MMO-то, това е екстремално важно. Оттам нататък... може да се хареса, може и не. Аз и да бях по-голям фен пак не знам какво може да ми хареса толкова. Особено и с отвратителната бойна система, която е като артефакт от 2000 година или нещо такова.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл