hategame logo
Мултито на Watch Dogs: Legion забавено
пуснато на 27 ноември 2020 от pseto
watch dogs legion 9
По план очаквахме Watch Dogs: Legion да се сдобие с мултиплейър в началото на декември. Изглежда обаче разработчиците Ubisoft Toronto няма да могат да се справят навреме. В резултат на това мултиплейъра на заглавието ще бъде пуснат по някое време през 2021-а (споменава се само началото на идната година, без да се посочва конкретен месец).

В официално съобщение разработчиците казват, че това ще им даде повече време да се справят с проблемите в сингъла на Watch Dogs: Legion. А те определено са много. Не само ако говорим за тривиални бъгове, но и за цялостната оптимизация, която е доста лоша.

Самата игра получи по-скоро смесени отзиви, най-вече заради основната си механика, даваща ни възможност да играем с практически всеки жител на виртуалния Лондон. Макар и добра като идея, тя не е реализирана идеално (най-вече защото нямаме голяма мотивация да играем с различните типове персонажи).

Възможно е мултито да съживи Watch Dogs: Legion - предстои да видим обаче дали и при него няма да има най-различни проблеми.

Коментари
igra4 avatar
igra4
28 ноември 2020
Тя тая игра вече загина, те мултито коментират 😂
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл