hategame logo
Need for Speed: Heat обявен
пуснато на 14 август 2019 от pseto
need for speed heat
Нова Need for Speed игра беше обявена и тя се казва Heat. Трудно можем да говорим за изненада - от известно време насам заглавията от серията се появяват по стриктен график на всеки две години. И разработчикът е един - студиото Ghost.

А съдейки по видеото под статията и сега ни предстои да видим повече от същото.

Need for Speed: Heat - както ще се казва заглавието - ни показва обичайните за Ghost нощни пейзажи, като в настоящото заглавие конфликтите с полицията ще са по-сериозно застъпени. Историята звучи сладникава, а геймплеят изглежда напълно идентичен с последните няколко NFS игри.

Едва ли можем да очакваме и преработване на основния минус на заглавията от франчайза в последно време - ужасното rubberband AI. Сега явно въпросът е... дали Need for Speed: Heat поне няма да има толкова луут кутии, колкото Need for Speed: Payback?

Отговори на 8 декември, когато ще е премиерата за PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
15 август 2019
Не изглежда много зле ама трябва да видим геймплей не само кинематични неща.
rosniak avatar
rosniak
15 август 2019
Да направят най-добрата история в рейсър игра въобще. Да направят най-реалистичното управление в рейс игра. да има графики все едно гледаш през прозореца у Вас.... КАТО вкарат луут кутии, такова, изненадващи механики, дето ти струват още 200 $ като в ApeSex-a*, и напредъка ти е заключен зад мАкротранзакциите, ГОЛЕМ ПРАЗ за всичко останало.
*И не ми излизайте с тва че ApeSex-a е f2p, щото има и други ф2п игри с по-щедри икономики и събития!
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
15 август 2019
Навремето NFS ми беше една от най-любимите серии.Колко време съм потрошил по 1,2,3,4 Porshche,Underground.Поршето особено в мрежа го циклехме даже на нощна мрежа.Спомени..Новите просто някак не могат да ме спечелят,а някои са си направо боклуци.Тоя трейлър изглежда добре,но то на днешно време кой не изглежда.Ще видим.
voxy avatar
voxy
16 август 2019
Трейлърът е доста постен и все едно правен с NFS (2015).
Не знам как не им омръзна с тоя отворен градски свят, за фрий рън е ок, но за сътезанията няма нужда от отворен свят. Много по-бързо би зареждал мултиплеъра, отделно би бил далеч по-интересен с извънградски трасета, добре оформени трасета, където може да ползват толкова много различни пейзажи - пустини, гори, каньони, морета.... не само някакви кухи сгради. Нямат никакво усещане за атмосфера тия правещи NFS последните години.
pseto avatar
pseto
16 август 2019
Тези всичките игри на Ghost са ми чист копи и пейст, в последните 2-3 градът е напълно един и същи с тук-таме някакви разлики по маршрутите. Наистина тук-таме имат силни моменти, ама както казвам - с тоя rubberband...
LethianDream avatar
LethianDream
18 август 2019
Не знам, ЕА ако направят игра подобна на Hоrizon Chase Turbo, ще избият рибата. Игра, която зарибява дори такива нетолкова големи фенове на рейсинга като мен. Игра, по-малка от 1GB, с уникално дървени анимации и графика. И въпреки това, играеш и преиграваш писта след писта, с култови коментари в балони, като изпреварваш автомобили. А, чакай, няма как ЕА да направят нещо подобно, след като следват сухия стил на костюмираните си шефчета, които мислят само къде да добавят "изненадващи механизми" като луут боксове.
pseto avatar
pseto
19 август 2019
Някои компании стават прекалено големи, за да правят малки игри от един момент нататък. Колкото по-големи са, толкова по-големи игри искат. Примерно и аз искам римейк на Diablo II, но ще има ли такъв? Не. Blizzard там за някакви 50-100 милиона долара печалба не ги търси. Търси се нещо с потенциал за 500, 600 милиона, милиарди. И така. Не че не могат да изплюят 50 малки игри и от тях 20 да са читави (без микроплащания) - това им е брандът. AAA, големи игри...

...и големи микроплащания.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл