hategame logo
Nintendo дискета се продава за 42 000 долара
пуснато на 20 юли 2017 от pseto
stadium events 1
Поредна бройка на играта Stadium Events се е продала за внушителна сума. Иде реч за изключително рядка дискета за 8-битовото Nintendo, за която имаше истории още през 2010 година.

Както бихме се уверили цената на Stadium Events си стои в горе-долу еднакви граници. Редно е да се отбележи обаче, че говорим за неотворено копие в оригинална опаковка - в противен случай сумите, които се плащат са доста по-ниски.

Иначе е интересно, че последното продадено копие на Stadium Events е трябвало да попадне в друг купувач. Търгът в eBay е бил успешен, но явно някой се е пошегувал и е отказал сделката кратко след това. За щастие на продавача по-сериозен купувач се е свързал с него след това и е предложил 41 977 долара.

Да, точно така. Повече от прилична сума, нали?

Що се отнася до Stadium Events, то изобщо не говорим за някоя култова класика за 8-битовото Nintendo. Напротив - играта се продава в изключително ограничен тираж. Поради която причина е толкова рядка и... скъпа.

Като цяло Stadium Events е едно от първите фитнес заглавия изобщо, продавало се и със съответните реални аксесоари. Които ако видите... бързо можете да разберете  защо не са допринесли за комерсиалния успех на Stadium Events.

Коментари
BossOfGermany avatar
Босът На Германия
22 юли 2017
Да го съжалиш този който ще купи тази игра за 42к долара. Сигурно ще е някой смотан безживотник който няма успех с путките.
Macks avatar
Macks
22 юли 2017
Този стереотип за геймърите не го ли разбихме преди време
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
23 юли 2017
Изтрит коментар
Macks avatar
Macks
23 юли 2017
+1 а и с жените едва ли има проблем
BossOfGermany avatar
Босът На Германия
23 юли 2017
Мисълта ми не е че няма пари, а за това че дава толкова огромна сума за някаква си рядка игра. Аз ако съм милионер отново не бих изръсил 40к+ за радка игра, а може би щях да ги инвестирам в нещо което си струва.
Macks avatar
Macks
23 юли 2017
Така е, прав си, ама нали знаеш, всеки със странностите си
Macks avatar
Macks
21 юли 2017
Ретро геймингът си е доста стабилен и продължава да се затвърждава
vanmx avatar
vanmx
23 юли 2017
Преди време някаква дискета с тетрис за Sega се продаваше за за някаква още по-абсурдна сума.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл