hategame logo
Nioh с 30 минути геймплей
пуснато на 05 февруари 2017 от pseto

Nioh ще се появи в продажба следващата седмица – макар че вече се появиха и първите ревюта за заглавието, които са доста положителни. Естествено при идващата с пълна сила дата за премиера виждаме още повече геймплей.

Ново видео ни показва 30 минути от заглавието... и както бихме се уверили Souls нотката се усеща с пълна сила. От друга страна бойната система изглежда бърза и плавна, а заедно с това и движението на героя ни – когато си търсим трупа например – е доста скоростно.

Да, определено е досадно в Souls игрите, когато героят ви се движи като бабичка на пешеходна пътека.

Nioh ще се появи в продажба на 8 февруари само за PS4.

Коментари
RosenVL avatar
RosenVL
05 февруари 2017
Аве тоя много ми прилича на Гералд от Ривия
hyper avatar
hyper
05 февруари 2017
Това е защото е в играта Witcher Souls. На японски witcher = Ni, Souls = oh, и от там Nioh.

btw *Гералт

pseto avatar
pseto
06 февруари 2017
Пфахахха, логично звучи.

Иначе аз имам някакви надежди за тази игра, гледам и отзивите са положителните, ранните. Да видим все пак дали ще си я бива или ще е евтин клонинг на Souls-овете. А за Вещера - вероятно ще го докара на външен вид и дрезгав глас... и дотам.

undefined
Az
06 февруари 2017
Nioh 9.6 IGN ?????
pseto avatar
pseto
06 февруари 2017
IGN са карикатура, на тях не им вярвам, ако ще да кажат, че земята се върти около слънцето. Все пак на доста места оценките са положителни, а и Bandai Namco са раздали доста ранни копия за ревю, което говори, че са уверени в крайния резултат. Което е добре, но както винаги - око да види, ръка да обара.
hyper avatar
hyper
07 февруари 2017
@Псе, мислех си - сори ако е коментирано - има игри, дето сигурно си почвал, но са те губили в един момент, и си минавал нататък. Представи си, че това стане с Nioh, защо не направиш някаква периодична рубрика с примерно име "Недовършено" и в едно мини-ревю да опишеш от видяното какво ти хареса, какво не и защо си се отказал, хем е съдържание за сайта, хем не се чувстваш, че си си изгубил времето?

Иначе 9.6 ама все тая, те на средняшката DS2 (и това го казва souls фен) дадоха "9.0 Amazing", та малко ала-бала са им оценките.

pseto avatar
pseto
08 февруари 2017
Не съм се замислял по тази тема, макар че има логика. Но обикновено нещо, което не мога да изиграя изцяло отива в хейт ревюта, понеже... щом ме е изгубило до такава степен, значи няма къде другаде да го сложа. Но може и да го отбелязвам изрично.

Иначе Nioh - добре изглежда, но вече съм свикнал да не вярвам на нищо, освен на очите си. Тъй че като я разцъкам ще видя.

П.С. IGN дори не ги отварям, просто като им видя оценките и умирам от смях. Макар че сега се сетих и хвърлих едно око - на Infinite Warfare са дали 7.7, което е добре все пак. Сравнително реалистична оценка (имайки предвид, че 7 е равносилно на нещо от рода на 4 в тези сайтове).

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл