hategame logo
Обрат: Command and Conquer все още не е мъртъв!
пуснато на 20 ноември 2013 от pseto
command and conquer 7
Миналия месец разработката на безплатния Command and Conquer беше спряна, а студиото зад играта Victory Games – закрито. Оказва се обаче, че е възможно този проект съвсем да не е мъртъв.

„Всички онези, които са си купили C&C Ultimate Collection ще получат ранен достъп до бетата на играта, когато нейната разработка продължи от страна на ново студио“, пише EA до своите потребители. От разпространителя добавят, че нямат търпение да разкрият повече детайли относно казуса.

Така в крайна сметка безплатната игра на EA може и да получи втори шанс. Което звучи като нещо страхотно! Макар че ще е нужно да изчакаме и второто официално представяне на Command and Conquer, за да видим дали имаме причини да очакваме с нетърпение този продукт.

Иначе, играта по план трябваше да е налична до края на 2013 година. Наскоро беше пуснат алфа тест... отзивите от който явно са били доста негативни. Тъй като EA най-безцеремонно закри разработчиците Victory Games. Но пък явно от разпространителя са решили, че няма нужда хвърленият по Command and Conquer труд да отива в кенефа... и са дали втори шанс на заглавието.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл