hategame logo
Още слухове: Diablo III идва за Switch
пуснато на 06 март 2018 от pseto
diablo 3 switch
Diablo III изглежда ще се сдобие с версия за Switch. Именно това ни разкрива изданието Eurogamer, позоваващо се на свои източници в компанията.

Интересно е, че наскоро и самите Blizzard тийзнаха подобно нещо в официалния си Twitter канал. Те показаха кратко видео, в което се включва и изключва (на английски - switch-ва) лампа с вида на Диабло. Което е като цяло недвусмислено.

От компанията обаче настояват, че са го пуснали просто на шега и не се планира Diablo за Switch. Но изглежда е само въпрос на време да видим подобно нещо.

Особено и при положение, че не само Diablo III има съвсем адекватен порт за PS4 и Xbox One, но заедно с това играта е на годинки и хеч не е толкова лакома откъм хардуер. Което прави версия за портативната конзола на Nintendo съвсем вероятна.

Може би предстои единствено да се обяви дата на премиера. А също и детайли – например дали в порта на Switch ще са включени и експанжъните Reaper of Souls и Rise of the Necromancer?

Коментари
pepito avatar
pepito
11 март 2018
нищо чудно, напълно в стила на близард, първо това, после едно още по-голямо опростяване на ВоВ след година-2 и хоп ето ти и ВоВ на конзола...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл