hategame logo
Още слухове за PC порт на Horizon: Zero Dawn
пуснато на 26 февруари 2020 от pseto
horizon zero dawn 9
Слуховете за PC порт на Horizon: Zero Dawn се увеличават. Последните от тях идват от френската версия на Amazon.

Там за кратко се появява Horizon: Zero Dawn като игра, която скоро ще е налична за купуване за PC. За съжаление качената страница за не включва важни данни като дата на премиера - единственото любопитно е споменаването на компютрите като платформа за заглавието.

Все пак слуховете за PC порт на Horizon: Zero Dawn се увеличават. Първите подобни дойдоха в края на миналата година, а след това бяха потвърдени и от източници на Kotaku. Така на все повече места изскачат намеци, че наистина играта ще дебютира за компютри.

Интересно е да отбележим, че според някои спекулации това трябваше да се случи в края на февруари. Шансът за подобно нещо в момента изглежда минимален при положение, че месецът е пред приключване.

Самият Horizon: Zero Dawn се появи преди почти точно 3 години - на 28 февруари в Северна Америка и на 1 март в Европа. Заглавието е един от най-успешните ексклузиви за PS4 - и откъм отзиви, и откъм продажби.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
26 февруари 2020
Така както е почнало, играча може и да смени резбата докрая на годината и да иде с... Бокса? Нинтендо? Или... по-лошо- да фърли топа от нерви и ядове покрай всички тия новини за портове и търсене на хора разбиращи от програмиране/портване на игри....
nightwarrior avatar
nightwarrior
26 февруари 2020
Не, бе той има две фази:
1) "Тази игра никога няма да излезе за РС"
Играта излиза, той ближе рани няколко дена и минава към втора фаза

2) "Аз това съм го изиграл отдавна"

Все едно това има нещо общо с разговора.

igra4 avatar
igra4
26 февруари 2020
Еми да, ако Сони станат като микромеките, ще мина на Нинтендо, поне там традициите се спазват, пък и игрите са добри, просто нямам време за две конзоли. Варианти винаги има.
bgrmammoth avatar
bgrmammoth
26 февруари 2020
Не подкрепям тази политика на времеви ексклузиви и затова дали ще излезе или не, не ме интересува. Нито ще си ги купувам, нито ще си хабя мястото на харда, нито ще си губя времето.
rosniak avatar
rosniak
26 февруари 2020
Ако питаш мен, това трябва(ше?) да си е ексклузив, но явно Сони са видели, че МС правят допълнителна пачка от компютърният фронт за покупко-продажба на игри и са решили да опитат- засега с нещо по-леко и нещо което не им е тежка категория- добре приета игра, но не е на ниво на един God of War или The last of us, например. Ако си избие порта, реклама и т.н. и направи някои и друг милион* в повече, може да видим и други игри, които са ексклузиви и на pc.
rosniak avatar
rosniak
26 февруари 2020
* да се чете някои и други десетки/стотици милиони ;D
jenssn avatar
jenssn
05 март 2020
нел тряяя има място за 90s porn movies :hahahhaa
A защо трябва да е ексклузив... ти като онез ретарди в твитера дет изкрякаха че канцелират пре-ордери щот играта щяла да идва за пеце хххахахахах басси жалкия си !
God avatar
God
26 февруари 2020
Никой, дори и Сони, не бяга от пари. Тенденцията е ясна.
igra4 avatar
igra4
26 февруари 2020
Едва ли ще излезе, ако почне да става тенденция, направо да закриват гейминга. Ще си играя само на Божествата игрите и тва е. Но не вярвам Сони да си вкарат автогол, това са японци хора с чест, не американски бослуци и джендъри като майкрософт. Ще се разбере във времето цялата работа.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
27 февруари 2020
В едната тема ги плюеш, в съседната ги величаеш "хамериканците". Направо не мога да ти хвана спатиите, ако това си ти и на двете места.
nightwarrior avatar
nightwarrior
27 февруари 2020
Ама чакай сега, ти искаш да е последователен, логичен... Непосилно му е.

Ето, ако Сони пускат игри и на РС щял да ги зареже, но "божествата" му(много християнски подбор на думи, играчкин) пускат игрите си за РС, но тях ще си ги играе. Вярно, като обявят играта си за РС пикае газ по една седмица, ама простено им е, нали са "божества"...

igra4 avatar
igra4
27 февруари 2020
1000 пъти съм казвал, че не играя само ексклузиви. А Рокстар с някой изключения винаги са пускали и за ПеЦе.
Дракончо, не величая САЩ, просто отбелязвам фактите, хората имат закони, не като тук.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
27 февруари 2020
Играч, разбирам, просто ми стана интересно откога фактите имат значение за теб,затова се зачудих какво става - двама души ли пишат, какво.
nightwarrior avatar
nightwarrior
27 февруари 2020
А аз 10 000 пъти съм ти казвал да се научиш да четеш (това включва и да разбираш прочетеното).

Никъде не съм казал, че играеш само ексклузиви, а че (за пореден път, шокиращо знам) показваш нелогично поведение. Ако Сони станат като Майкрософт и си пускат игрите на всички платформи, щял си да ги зарежеш и може би си щял да минеш на Нинтендо. Рокстар си пускат игрите на всички платформи от десетилетия, но за теб това не е проблем щото Рокстар... Логично е, ако едните би ги зарязал(защото ако го направили, значи нямали чест), то другите да си ги зарязал преди камара години. Но не, ти прилагаш igra4kin logic и всичко ти е наред.

jenssn avatar
jenssn
05 март 2020
Ти така крякаше и за гта и за рдр2 ама ко стана... ?? И пиий едно мляко със зарин че да се отървеш от мъките си.
LiquidSnake avatar
LiquidSnake
27 февруари 2020
Това е поредния хитър ход на Сони,игра на 3 години каквото е имала да печели на конзолата го е спечелила,защо да не спечелят и от PC продажби.Вижте какъв шум се вдига за това дали ще я има за компютри.Трябва да си глупак за да не се възползваш.Невиждам нищо по-смислено от това да пуснат всичките си игри след като вече не се купуват за конзолата им.
nightwarrior avatar
nightwarrior
27 февруари 2020
Само шепа комплексари могат да виждат лошо. Заради близката архитектура между РС и PS4, жестоко се съмнявам, че порта ще им излезе скъпо. Печалбата особено за хитови игри ще е сериозна. А и крайните потребители печелят от това играта да стига повече платформи. Не виждам нищо лошо в цялата схема.
jenssn avatar
jenssn
05 март 2020
И аз така нощни войне, не разбрах хората дето оврякаха коджима студиос твуитер-а им защо толкова ги заболя че и РС геймърите ще имат възможност да я играят?
Charcharo avatar
Charcharo
28 февруари 2020
Дано, че ще е тъпо и тази игра да е смъртна.
pepito avatar
pepito
29 февруари 2020
Един от малкото добри ексклузиви на ps4, да не кажа единствения. но рс версия е безмислена, на времето, ако го бяха пуснали щеше да е добре с мишка и клавиатура да не си чупим пръстите на смотания им джойстик, сега вече на кой му дреме
jenssn avatar
jenssn
05 март 2020
На хора като мен дето мразят детския размер ПиЕС дуал шит шок контролер. Играта ще цепи с подобрения и графика за разлика от конзолното лайно ххх0х0х0х0х !
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл