hategame logo
Outirders с няколко минути геймплей
пуснато на 15 февруари 2020 от pseto
outriders 1
Играта прилича на хибрид между Anthem, Gears of War и Destiny
След като по-рано през седмицата видяхме кратко видео от Outriders с предимно кинематичен привкус, то малко след това дойде и време за пълното геймплей представяне. А от него можем да видим игра, силно напомняща както на луут шутъри като Anthem и Destiny, така и на Gears of War.

Вдъхновенията от последната игра - специално ако говорим за престрелките - не са никак шокиращи. Разработчиците на Outriders от People Can Fly прекараха дълги години в сътрудничество с Epic, помагайки по Gears of War игри и дори доставяйки една пълна такава в лицето на Gears of War: Judgement. Така очевидно те са решили да пренесат този тип гейпмлей в луутър шутърите.

Outriders изглежда подобен и на други заглавия от жанра като Destiny и появилия се миналата година Anthem на BioWare (но без летенето от последната игра). Погледът към луут системата обаче е сравнително постен към момента.

Можем да забележим, че по-редките предмети ще подобряват някои от уменията ни, а освен това ще увеличават и защитата ни, ако говорим за брони - но дали ще има нещо по-разчупено?

Със сигурност в следващите месеци ще виждаме още от Outriders. Но засега играта изглежда съвсем добре и може да се окаже един от хитовете на очертаващата се като сравнително слаба 2020 година.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл