hategame logo
Outriders с първи геймплей
пуснато на 12 февруари 2020 от pseto
outriders
Outriders, новата игра на поляците People Can Fly, се сдоби с първия си геймплей. Миналата година заглавието ни бе представено с кратък тийзър, но сега имаме по-дълъг поглед над него.

И шутърът не изглежда зле.

Виждаме историята – която ни пренася на нова планета, която човечеството се опитва да колонизира. На нея обаче се крие мистериозна сила, която обладава всички, до които се докосне и ги променя. Давайки им свръхестествени умения.

Откъм жанр играта ще е кооперативен шутър със сериозно застъпени RPG елементи. Жанр, който изглежда доста вървежен в последно време, като само миналата година видяхме две игри от него – Anthem и The Division 2.

Интересно е да отбележим, че Outriders ще се сдобие и с версии за PS5 и Xbox Series X. Така платформите, за които заглавието е обявено, вече са пет (обичайното трио PC, PS4 и Xbox One също е на линия).

Датата на премиера? Тя още не е изяснена, но е „есента на 2020 година“ (вероятно защото PS5 и Xbox Series X още нямат дати на пазарна премиера).

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
14 февруари 2020
Две забележки: 1/ не видях геймплей в това видео 2/ holiday 2020 си е по-скоро декември 2020, тоест зима, а не есен

Погледах истински геймплей, геймспот са пуснали, доста динамичен и бърз гънплей, подобен на Дивизията в някои елементи.. ще се взима тази игра

pseto avatar
pseto
14 февруари 2020
Абе има и малко кадри от реалната бойна система. Но може би не беше съвсем правилно заглавието. А това видео другото излезе вчера, че оня ден го нямаше, него ще го пусна също.
logout avatar
logout
15 февруари 2020
Нещо не мога да играя шутъри на конзола, а и като гледах геймплея, поне според мен, не е много "динамичен" шутър Но и на мен ми хареса, което видах в клиповете до момента, но ще си я взема за РС.
pseto avatar
pseto
15 февруари 2020
Зависи как ще я направят наистина. Ако е като The Division/The Division 2... те са прекалено ковър шутъри за моя вкус. Дадох им положителни ревюта, харесаха ми като цяло, но си е някак друго олдскул мелето. От геймплея се вижда повече движение, което ми допада, ама все пак не е ясно какъв ще е крайният резултат. Да не говорим, че очевидно ни показваха ранни зони в играта, от които не можем да си правим изводи за ендгейма (където противниците вероятно ще са по-тегави и няма да можеш да се разхождаш като Рамбо и ще трябва да се прикриваш).
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл