hategame logo
Outriders с дълго геймплей видео
пуснато на 29 май 2020 от pseto
outriders 2
Студиото People Can Fly пусна най-подробното досега видео за Outriders. Клипчето е дълго над 25 минути, като ни показва доволно количество геймплей, а също така и представяне на един от класовете в заглавието.

Както бихме се уверили Outriders има доста сериозни вдъхновения от Destiny. И при битките, и дори откъм интерфейс. Все пак има някои приятни разлики от хитовото заглавие на Bungie - например по-голямата бруталност и възможностите да разчленяваме противниците си.

Самите битки изглеждат интересни и динамични, но чак по-късно през годината ще видим дали заглавието ще ни осигури достатъчно приятни часове геймплей.

Outriders очакваме по някое време в периода октомври-декември за PC, настоящото и следващо поколение на PlayStation и Xbox. Конкретна дата на премиера няма, защото не знаем кога ще излязат PS5 и Xbox Series X. Вероятно дебютът на Outriders ще съвпадне с една от двете платформи.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
29 май 2020
Бие на нещо между gears of war/the division,destiny. Нямам очаквания,манджа със грозде.
pseto avatar
pseto
29 май 2020
И аз нямам особени очаквания, ама мисля, че може и да е добра играта. People Can Fly са стабилни и като цяло им се кефя на игрите. Ще видим тук докъде ще го докарат, доста силна Destiny нотка има... ама всичко, в което има разчленяване ме печели автоматично.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл