hategame logo
Paragon на Epic загина
пуснато на 29 януари 2018 от pseto
paragon dead
Вече е официално – играта Paragon на Epic загина. След като по-рано през месеца се появиха силни намеци, че ще имаме подобна развръзка, то ситуацията сега е изцяло ясна.

Датата, на която сървърите на Paragon ще спрат да функционират е 26 април. Така има три месеца за феновете на играта да се простят с нея.

Заедно с това всички, инвестирали пари в микроплащанията на Paragon ще ги получат обратно – което също е добра новина.

Иначе Epic споделят в съобщение, че не могат да намерят път за екшън MOBA-та от трето лице, който да осигури достатъчно дневни играчи, за да може заглавието да се самоиздържа. Не само това, но и тоталния успех на Fortnite – по-конкретно Battle Royale режима – кара Epic да прехвърлят част от екипа на Paragon към него. Което допълнително затрудни ситуацията за играта и в крайна сметка доведе до нейното спиране.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
30 януари 2018
То това чака и една моба на една "малка независима компания", наречена Blizzard. Особено, ако пуснат още един patch, като този с който дойде Hanzo...
pseto avatar
pseto
30 януари 2018
Дали? Не съм я играл от доста време, ама ти постоянно споделяш, че всичко е отишло в кофата вече.
rosniak avatar
rosniak
30 януари 2018
Я да видим:
1. Ветерани са поставяни да играят с новаци. Ветераните имат някакъв опит в играта,с метата, с картите и т.н., а новите играчи са, ами нови играчи- нямат този опит, това наблюдение над картата и т.н.
2. Мачовете са бързи- в момента мм те събира с 9 други играчи по-най-бързият начин. Мачовете след пачът, с който дойде Hanzo, бяха по 10-15 мин и приключваха до 10 ниво.
3. В Quick match имаш 7 или 8 роли/класове- 4те основни + 3/4 под-роли/класове. Нови играчи с по 100 игри, биват поствяни в Master дивизии. Че даже и те се чудят как е възможно това ( някой даже писал у редит, че е нов играч, има 8-2, очаквал бронз, попаднал у master)
4. Abusive report system.
5. Все още има хора, които не знаят кой какъв е и каква роля изпълнява в отбора- и това са хора, които играят играта редовно. ( за това обвинявам Близ, че не са направили рекласификация)
6. Hanzo беше добре, но (сиг. заради OWL) някой в Близ, реши да махне един добър, ситуационен талант на лвл 7, който маха щитове, и да сложи лвл 20 талант (който за ллвл 20 е боклук) и да го преработи в УМЕНИЕТО на друг герой- визирам т.н. Sharpened arrowheads, който дава -25 armor на AA при атака на герой, без cd, което е trait-a на Tyrande, който пък trait има cd.....
Извиненията и обясненията на Bliz може и да вървят за още някой и друг месец/два/три, но като цяло играта не е на добре...
rosniak avatar
rosniak
30 януари 2018
Споменах ли, че в следаващият пач, Malthael, който не е много добър/силен/предпочитан изяжде ПОРЕДЕН nerf, а Greymane бива buff-нат, въпреки че е предпочитан герой за всичко.... И нито дума за Hanzo.... Е, поне event-ите са готини... засега.. HGC= Hanzo, Genji, Championship....
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл