hategame logo
Paragon на Epic затваря врати?
пуснато на 19 януари 2018 от pseto
paragon 2
Хибридът между MOBA и шутър на Epic - а именно - Paragon - по всичко изглежда ще затвори врати. Солиден намек за това идва от Едгар Диаз в Reddit форумите на играта.

От него става ясно, че въпреки позитивно приеманите промени в концепцията на Paragon и големият брой хора, които постоянно пробват заглавието, то малцина продължават да играят редовно след месец. Което пречи на евентуален бъдещ растеж.

Но това не е всичко. С изнендващия успех на Fortnite - особено режима на играта, клониран от PUBG Battlegrounds, мнозина от работещите по Paragon биват прехвърлени към новия проект на Epic. Която премина наскоро границата от 40 милиона потребители... и определено е един от най-успешните продукти на компанията.

С което разработката на Paragon се спъва още повече.

В крайна сметка става ясно, че Epic в момента обмисля бъдещето на заглавието си. А обикновено когато виждаме подобни силни намеци за закриване на проект... то те стават реалност.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
22 януари 2018
Гледах стрийм на това нещо- хич не ме грабва- прилича на по-шарен вариант на PUBG.
nightwarrior avatar
nightwarrior
23 януари 2018
Мисля, че се бъркаш с Фортнайт.
rosniak avatar
rosniak
23 януари 2018
Същото !
pseto avatar
pseto
25 януари 2018
То и тази игра беше една такава... неособено креативна MOBA. Аз наистина я играх тогава, когато беше най-зле и един мач продължава по 1 час средно, което в днешно време е просто скандално и уродливо дълго. Може би след това са я пооправили... ама явно при тези игри наистина си трябва някаква магия.

За Paragon говоря, де.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл