hategame logo
PES 2021 няма да е „пълна“ версия
пуснато на 15 юли 2020 от pseto
pes 2021
Тазгодишното издание на Pro Evolution Soccer няма да е „пълно“ издание в серията. Вместо това играта ще включва по-малко новости, защото Konami ще пренасочи всичките си ресурси към next-gen изданието на футболната игра.

Това ни бе разкрито по-рано днес, след като първоначално се появиха информации, че PES 2021 изобщо няма да се появи на пазара. Все пак това ще се случи...

... но остават няколко въпроса – колко точно ще са новостите в играта? Дали изобщо ще има такива откъм геймплей или Konami ще се ограничат единствено до актуалните екипи и състави на отборите?

И най-важното – каква ще е цената на PES 2021? Защото с днешната новина е много, много трудно да се оправдаят 60-70 евро за играта. Може би ще струва едни 20-30 евро, сякаш е експанжън? Ще е безплатен ъпгрейд, ако имаме PES 2020?

Konami споделят също, че в момента тече преход за PES серията. Тя ще премине към ползване на Unreal Engine, което ще отвори куп врати откъм подобрения в анимации, визуални ефекти и цялостното качество на геймплея. Но ъпгрейднатата версия няма как да бъде завършена тази година и щя видим чак през 2021-а. Следващото поколение на PES ще е най-добро за PS5 и Xbox Series X, а вероятно и за PC.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл