hategame logo
PES без лицензи за Интер и Милан
пуснато на 09 юли 2020 от pseto
pes 2020 inter.
Тазгодишното издание на Pro Evolution Soccer няма да включва двата гранда от Милано - Интер и Милан - или поне с реалните им имена и емблеми. Новината бива обявена от Konami, които явно са решили да прекратят сътрудничеството си с двата тима.

Официално съобщение разкрива, че японците благодарят на сътрудничеството с Интер и Милан. Не става ясно защо то бива прекратено - от желание на Konami да спести разходи или може би защото двата гранда са поискали повече пари?

Тъй или инак положението с лицензите на PES серията никога не е било розово. Така загубата на някой и друг тим едва ли изненадва който и да е от дългогодишните фенове.

По-важното е обаче, че всички футболисти на Интер и Милан ще са с реалните си имена в PES 2021. Пък и с популярността на режими като Ultimate Team или еквивалентът в PES - myClub, всеки от нас си прави собствени отбори с различни европейски и световни футболисти. Така няма чак такова значение, че лицензи липсват.

Коментари
Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
09 юли 2020
sauron93 avatar
sauron93
10 юли 2020
То да беше само това ок,ама те на повечето отбори им нямат лицензите. Това е мега неприятното на пес-а,пускаш се със любимият ти отбор а е със различни екипи и име. Доколкото знам това се оправяше със пач но май не работеше във онлайн режимите. Те и затова дишат прахта на фифа ,не че фифата по-добра като геймплей ама поне имат лицензите.
nightwarrior avatar
nightwarrior
10 юли 2020
Пачовете си работят и в онлайна, няма обаче пачове за XBox, не знам защо, предполагам системата има забрани или нещо подобно, което не го позволява.

Това с дишането на прахта заради лицензите никога не ми е било аргумент при наличието на пачове. Ако играех на Xbox може би щях да мисля различно. Не че съм някакъв свиреп ПЕС фен, играя ги и двете, за да разнообразявам, но при фифата не пипам онлайна, твърде ми е скандален.

nightwarrior avatar
nightwarrior
10 юли 2020
pseto avatar
pseto
10 юли 2020
Според мен повечето PES фенове са свикнали с лицензите. Даже ми е малко странно, когато отборите не се казват Man Blue, Man Red, Merseyside Blue, Merseyside Red и т.н. Това си е направо част от бранда на PES, още от 90-те години с измислените имена и ти се чудиш кой играч кой е. Ама Лечков още тогава си беше с голото кубе, та се отличаваше. Ся наистина с измислените имена беше кофти, ама това приключи май преди 15-на години. За отборите... не ми е фатално.

Геймплеят е от значение, а Konami малко по малко си връща нивото.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл