hategame logo
Политик се оказва невинен в Eve Online измами!
пуснато на 26 април 2019 от pseto
eve online polititian
Наскоро стана ясно, че политикът Брайън Шунеман е бил обвинен в измами в Eve Online - или по-конкретно това, че е търгувал с поверителна информация за собствена изгода. Естествено мнозина забравиха за презумпцията за невинност, понеже... говорим за политик и най-нормалното нещо е да очакваме корумпираност.

Е, оказва се, че в този случай Шунеман - известен с ника си Brisc Rubal - е бил невинен. Американецът е успял да изчисти името си пред разработчиците CCP, които пускат и официално извинение.

"Ясно е, че първоначалните ни действия са били базирани на непотвърдени предположения", казват от CCP, визирайки банването на Шунеман и още двама души от Eve Online.

"Направихме грешка и предлагаме официалните си извинения", добавят CCP. Те споделят, че ще бъдат по-внимателни при подобни случаи в бъдеще, за да не се случват подобни недоразумения.

Самият Шунеман пише в Twitter, че "CCP са взели правилното решение", признавайки грешката си. Той обаче ще се откаже от позицията си в организацията CSM, понеже "има нужда от почивка след всичко това".

Иначе CSM включва 10 души, които служат като посредници между геймърите и разработчиците CCP. Целта на организацията е добрата комуникация между потребителите и студиото зад Eve Online. Все пак членовете на CSM получават поверителна информация, поради която причина имат подписани споразумения да не я разкриват. Каквито бяха обвиненията, очевидно неоснователни, срещу Шунеман.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
27 април 2019
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл