hategame logo
Реален политик сгащен за корупция в Eve Onilne
пуснато на 09 април 2019 от pseto
eve online
Вълкът кожата си мени, но нравът – не, дори и във виртуалния свят? Явно да, ако говорим за политика от партията на републиканците Брайън Шунеман, който се оказва и запален Eve Onilne фен.

Наскоро той е бил изключен от организацията Council of Stellar Management, която се избира от геймърите и служи като техен посредник със студиото CCP, разработчикът на Eve Onilne. Причината? Шунеман, подвизаващ се с ника Brisc Rubal, е споделял конфиденциална информация с членове на своя алианс.

Благодарение на това са били правени „незаконни плащания“ в Eve Online – несъмнено говорим за скъпи виртуални предмети, предлагани за реални пари.

Самият Шунеман отрича всички обвинения и твърди, че ще се защити с всички сили от тях. Той добавя, че като адвокат и публична фигура в САЩ в продължение на повече от десетилетие практика не е получил и едно оплакване за работата му.

Но все пак – когато говорим за политици винаги можем да се съмняваме, нали?

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
10 април 2019
Да не е бил цветанов :-)
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
10 април 2019
Изтрит коментар
pseto avatar
pseto
12 април 2019
Цветанов няма да си играе с такива дребни суми, които вероятно са разиграни тук, а с десетки милиони. Нашите хора не са по дребните далаверки.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл