hategame logo
Портовете на Torchlight II за конзоли излиза през септември
пуснато на 13 юни 2019 от pseto
torchlight 2
След като наскоро бе обявено, че Torchlight II ще се сдобие с конзолен порт, то сега имаме и дата на премиера за това - 3 септември. Именно тогава студиото Panic Button ще пусне ревизията на екшън RPG-то, с което то ще стане съвсем мултиплатформено.

Става дума за версии за Xbox One, PlayStation 4 и Switch. При положение, че Panic Button са известни като едни от специалистите в разработка на портове днес, то можем да очакваме стабилност и достатъчно визуални подобрения.

Иначе Torchlight II се появи през 2012 година - заедно с Diablo III. И всъщност за мнозина бе много по-доброто екшън RPG, понеже отрочето на Blizzard беше тотално небалансирано мазало, ориентирано към аукциона с реални пари, докато Torchlight II ни предлагаше по-зарибяващ, олдскул геймплей.

Въпреки успеха на играта - и комерсиален, и откъм отзиви - оригиналните разработчици Runic не успяха да се спасят от фалита. Все пак Perfect World, които притежаваха последно студиото и все още правата за Torchlight серията решиха да се възползват от нея.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл