hategame logo
Появи се алфа геймплей от Star Wars: Battlefront 3
пуснато на 21 октомври 2014 от pseto
star wars battlefield 3
Макар и двете Star Wars: Battlefront игри да бяха положително приети, то третата от тях беше спряна от разработка. В последно време по някаква причина започваме да виждаме как това заглавие бива извадено от килера и изтупано от прахта си. Включително и чрез появили се 30 минути алфа геймплей. Всъщност клипчетата са качени в YouTube по-рано този месец, но в последните дни добиха сериозна популярност в интернет.

Тях можете да видите под статията... като честно казано лично аз не съм никак изненадан, че играта е спряна. Наистина ясно се посочва, че говорим за много ранна пре-алфа. И въпреки това бъговете са колосално много, фреймрейтът е ужасен и като цяло изглежда, че е трябвало да се вложат десетки милиони долари, за да заприлича играта на нещо що-годе завършено.

От друга страна можем да се уверим, че Star Wars: Battlefront 3 е замислен като доста мащабен продукт – особено и в мултиплейър елемента си. Виждаме всякакви превозни средства, статични оръдия, че дори и животни, които можем да яздим.

И все пак... говорим за игра, която явно е щяла да излезе прекалено скъпо...

Иначе франчайзът Star Wars смени своя собственик, след като Disney купи Lucasfilm. В момента EA притежава ексклузивните права за Междузвездни войни, като още догодина предстои да видим първите игри, които са плод на споразумението. Първата от тях ще е... Star Wars: Battlefront, дело на DICE. Да, точно така – този франчайз ще бъде reboot-нат. И като имаме предвид, че DICE са създателите на Battlefield… то можем да очакваме много прилики с популярния военен шутър.


Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл