hategame logo
Преработеното Diablo II излиза тази година?
пуснато на 11 май 2020 от pseto
diablo 2
За HD версия на Diablo II се говори от доста време. А според нови слухове, появили се в интернет, е възможно да я видим в продажба още тази година.

Спекулациите идват от не толкова голям източник - френското издание Actugaming. Негови източници разкриват, че Diablo II ще носи подзаглавието Resurrected и ще се появи по-късно през 2020-а, като ще е дело на Vicarious Visions. Това студио под шапката на Activision Blizzard е отговорно за отличния Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, а също и PC порта на Destiny 2.

Не можем да знаем дали Actugaming не си измисля тези подробности, но пък е редно да отбележим, че изданието успешно предсказва преди последния BlizzCon, че на него ще бъдат обявени Diablo IV, Overwatch 2 и експанжънът WoW: Shadowlands. Тоест е възможно в думите на медията да има истина.

В последните години видяхме HD версии на някои игри от страна на Blizzard. Включително оригиналния StarCraft и, естествено, Warcraft III: Reforged. Последната игра е напълно счупена и получи адски много критики, заради което се появиха притеснения и сред Diablo феновете, че е възможно същото да се случи и с култовото D2.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
11 май 2020
След като видял фиаското около Warcraft III и потенциален Diablo II remaster, генерал Мутафчийски обяви: "Да не излиза!!"
Mitko6000 avatar
Mitko6000
11 май 2020
Накрая ще го пуснат за телефони.
rosniak avatar
rosniak
11 май 2020
И за телефон да не излиза!
pseto avatar
pseto
11 май 2020
Мани ташака, ама тая за телефон ако се получи добре и засенчи примерно Diablo IV в бъдеще ще е голям ташак. (И ще бетонира падението на Blizzard.)
BundyBari avatar
BundyBari
12 май 2020
Не мисля, че има как да е толкова добро, най-малкото, че контрола ще създаде ограничения и ще трябва да го направят по-малко комплексно, но виж финансово успешно вече напълно е възможно. Хората обичат вече да не си дават много зор и да се води, че играят, докато играта реално сама си се играе, особено в мобилния гейминг почти всички RPG-та, които съм пробвал са така
BundyBari avatar
BundyBari
11 май 2020
Единствената игра, която би ме накарала, да си взема ново PC, колкото и смешно да звучи... (inlove)
sClass avatar
sClass
11 май 2020
За какво ти е ново, те blizzard не се престарават много с тия ремастъри, графиката няма да е чудо невиждано и ще лети и на старички компютри
pseto avatar
pseto
11 май 2020
На теория и ремастър на Diablo II не трябва да е тежък... но на практика Warcraft III: Reforged не беше баш лек. Тъй че кой ли знае. Може би ще си трябва и ъпгрейд.
BundyBari avatar
BundyBari
12 май 2020
В моя случай говорим за антика, става само за филми и нета, затова си мисля, че съвсем леко да осъвременят системните изисквания и ще трябва вече смяна
sdfs avatar
sdfs
11 май 2020
Лесни пари се правят с тия римастъри.Ама ако ще направят нещо подобно като Warcraft 3,по добре да не го пускат.Иначе аз съм за идеята да се направи цялата игра с нов енджин,но да се запазят основните компоненти.Ще е доста по популярна от Диабло 3,нещо което Capcom направи с Resident Evil 2.Ама това е много работа и на Близз им трябват кинти.
sauron93 avatar
sauron93
12 май 2020
Аз винаги съм се чудил защо не пуснаха д2 за смартфони а ще пускат някакво друго. Съвременните смартфони са мощни и без проблем можеше да се играе. Една цена от 5-10 долара и щеше да се продава като топъл хляб,защото д2 има милиони фенове по света,дори само за носталгията биха го купили.
Veluvian avatar
Veluvian
12 май 2020
Да да, цена от 5-10 долара, познай кога!
BundyBari avatar
BundyBari
12 май 2020
Срам, не срам, аз веднага щях да ги дам, че и повече Но си мисля, че управлението на Диабло 2 е мислено за клавиатура+мишка и трудно би се пренесло плавно на тъч-контрол, не е като 3-ката с повечко "автопилот" и възможност за цъкане и с джойпад.
pseto avatar
pseto
12 май 2020
Diablo II има проблеми от друго естество - не е ясно дали изобщо може да се портне този енджин за мобилни устройства, а и управлението както казва BundyBari... си е мислено като за PC игра от 2000 година. Последния герой, с който играх много, едно некро - ползвах всички F-ове от 1 до 12 и даже в някои случаи не ми стигаха и трябваше да вадя някои ситуационни умения ръчно. Плюс поушънките, плюс и самото движение. В Diablo II само като натиснеш върху всички възможни умения и можеш да запълниш цял екран на мобилно устройство.

Но, разбира се, големият проблем е, че Diablo II няма как да направи стотици милиони от микроплащания. А може би и милиарди. Няма какво да се лъжем - Diablo Immortal, хейтен или не, ще изкара милиарди. Китайците са тясно специализирани в правене на мега зарибяващи, криминални откъм микроплащания игри.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл