hategame logo
Prey няма да има проблемите на Dishonored 2 за PC
пуснато на 03 май 2017 от pseto
prey 3
Prey няма да има проблемите на Dishonored 2 за PC, обещават разработчиците Arkane. Дни преди премиерата на заглавието собствениците на персонални компютри си задават един въпрос – дали ще си струва да се сдобият с играта?

Dishonored 2, отново дело на Arkane, макар и основната им дивизия в Лион, Франция – не беше най-добрият PC порт. Напротив – играта получи значителни критики за ревизията си за персонални компютри. И Arkane са си взели поука.

„Удвоили сме усилията си в тестването“, споделя Рафаел Колантонио, шефът на Arkane. Той споделя, че Prey се разработва основно на PC и след това се портва за конзоли – което също би трябвало да обнадежди цъкащите на персонални компютри геймъри.

Дали обещанията ще бъдат спазени предстои да научим съвсем скоро. Датата на премиера за Prey е 5 май, а освен за PC играта ще е налична за Xbox One и PlayStation 4.

Коментари
vldir avatar
vldir
03 май 2017
Само прицелването може да ми откаже. Такава тъпотия за 2017 няма.
nightwarrior avatar
nightwarrior
03 май 2017
Какъв е проблемът на прицелването?
vldir avatar
vldir
03 май 2017
Като на Counter strike.
Skygleam avatar
Skygleam
03 май 2017
„Удвоили сме усилията си в тестването“, споделя Рафаел Колантонио, шефът на Arkane.
2х0 си е пак 0.
bgrmammoth avatar
bgrmammoth
03 май 2017
Затова не пуснаха pc демо на играта, че да не се види колко са я окъкали.
pseto avatar
pseto
03 май 2017
Bethesda си ги знаем, че пари за QA не обичат да дават, тъй че по дефиниция не им вярвам. По-скоро е изключение, ако произведат нещо със сравнително малко бъгове.
nightwarrior avatar
nightwarrior
03 май 2017
Е те май Бетесда нямат много общо с разработката, а по-скоро с разпространенеито. Но пък и Dishonored 2 не беше ок(май, не съм го играл). А колкото до ревю копия преди излизането, ако не се лъжа спряха тази практика още покрай Fallout 4, при DOOM беше същото, а се оказа страхотна игра. Вярно тук случая е по-различено, но ще видим, 2 дена останаха(май).
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл