hategame logo
Prince of Persia: The Sands of Time безплатен за месец
пуснато на 16 юни 2016 от pseto
prince of persia the sands of time 1
Prince of Persia: The Sands of Time ще може да бъде свален напълно безплатно в рамките на следващия месец. Промоцията беше обявена в рамките на настоящата напрегната седмица, в която бяхме засипани с новини покрай E3.

В случая обаче не говорим за нещо, свързано с водещото гейм изложение. Напротив – промоцията идва покрай 30-годишния рожден ден на Ubisoft. Юбилеят за компанията дойде през март, но явно празненствата започват сега.

В рамките на следващата година Ubisoft ще дава по една игра месечно напълно безплатно за геймърите. Първата е именно Prince of Persia: The Sands of Time. Втората безплатна игра ще бъде обявена в средата на юли.

Какви обаче са уловките?

Такива в интерес на истината няма. Свалите ли един път в рамките на следващия месец Prince of Persia: The Sands of Time и играта ще си остане ваша завинаги. След изминаване на трийсетина дни обаче ще дойде следващата безплатна игра. Тогава няма да има начин да свалите Prince of Persia: Sands of Time. Тъй че ако имате интерес – давайте!

Естествено всичко се случва чрез Uplay, но това не е изненада – говорим за услугата за дигитална дистрибуция на игри от страна на Ubisoft.

Малко по-подробна статия за историята на цялата серия Prince of Persia пък можете да намерите тук.

Коментари
Former Gaming Glory avatar
Former Gaming Glory
16 юни 2016
Uplay? Nahh, да си я държат.
darkblue avatar
10yo10f
17 юни 2016
хахахах тея ташак си направиха игра на 200 години... една седмица безплатна
nightwarrior avatar
nightwarrior
17 юни 2016
Играта си е класика, в такъв случай годините не са фактор. Колкото за седмицата... Имаш повече от седмица да си я добавиш, след това си остава твоя. Не харесвам uplay, не съм фен или защитник на Ubisoft, ама на кого е нужно да кривим нещата, че да изкараме дявола по-често, отколкото е...
nightwarrior avatar
nightwarrior
17 юни 2016
*по-черен
WhiteFang avatar
WhiteFang
17 юни 2016
Аз вчера с изненада установих, че вече имам акаунт за Uplay. Не, че нямам играта на дискове, ама друго си е да е аванта.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл