hategame logo
Продължение на Deus Ex: Mankind Divded спряно?
пуснато на 31 януари 2017 от pseto
deus ex mankind divided 3
Миналата седмица научихме, че Square Enix готвят игра по The Avengers комиксите на Marvel. Подробностите бяха малко – видяхме кратък тийзър, а също и получихме информацията, че  по играта ще работи Crystal Dynamics. Студиото, което познаваме с Tomb Raider заглавията от последните години.

Изглежда обаче сделката на Square Enix с Marvel е далеч по-мащабна. Слухове в интернет твърдят, че вече се разработва и игра по Guardians of the Galaxy. Над задачата се е заело студиото Eidos Montreal… а изглежда жертвата е Deus Ex серията.

Спекулации твърдят, че Eidos Montreal са разработвали нова игра във франчайза, но тя е била директно спряна, за да се започне работа по Guardians of the Galaxy. Което намеква, че бъдещето на Deus Ex серията е несигурно.

Всъщност не знаем как изобщо се продава Mankind Divided. При положение, че около месец след премиерата си играта се сдоби със значително намалена цена... то можем да спекулираме, че ситуацията едва ли е била розова. Самият Deus Ex: Mankind Divided беше доста бъгав и неоптимизиран, като имаше и много какво да се желае откъм геймплей.

Предстои да виждаме и как ще изглежда евентуалната Guardians of the Galaxy игра. Изглежда при нея акцентът ще е на екшъна, за разлика от версията на Telltale, обявена наскоро. Там по традиция ще има акцент на сюжета.

Коментари
God avatar
God
01 февруари 2017
Жалко, това беше едно от игрите на 2016-а. Но Denuvo-то и микротранзакцзиите и направиха лош PR. Но ги разбирам Square Enix - лапетата с ръчките ще луднат по поредните комиксови бълвочи.
darkblue avatar
10yo10f
01 февруари 2017
e с Deus Ex: Mankind Divided доста се изложиха. Поне според мен. А на игрите по комикс какво лошо има, стига да бъдат напревени както трябва. Аз също съм фен на марвел ама не съм лапе с ръчка, с удоволствие бих играл играта ако е на ниво.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл