hategame logo
Прогресията в Star Wars Battlefront II засилена
пуснато на 05 декември 2017 от pseto
star wars battlefront 2 1
След като деактивира микроплащанията в Star Wars Battlefront II разработчикът на играта DICE обеща, че ще „слуша геймърите“ за проблемите на заглавието. Един от тях бе постоянната критика, че прогресията е прекалено бавна.

В резултат нов пач включва подобрения по този казус. Кредитите, които играчите получават след края на всяка среща в мултито ще бъдат увеличени. Не само това, но ако завършите в челните позиции ще се сдобиете с допълнителни бонификации.

Това не е всичко. Броят кредити, които можете да изкарате в аркадния режим скача тройно до максимум 1500 дневно. Въпреки че лимитът не е премахнат, то увеличаването му все пак е стъпка в правилната посока.

Заедно с всичко това наградите, налични от безплатните loot кутии в Star Wars Battlefront II биват увеличени.

От DICE твърдят, че промените в баланса далеч не са приключили. Което означава, че скоро броят кредити, които се трупат ще се увеличат още?

Към момента Star Wars Battlefront II все още не включва микроплащания. Те бяха спрени малко преди пазарната премиера на шутъра заради широк негативен отзвук от страна на геймърите, достигнал дори и до Disney – собствениците на франчайза Междузвездни войни. Все пак те ще бъдат върнати в даден момент, макар и неясно в какъв вид точно.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл