hategame logo
Star Wars Battlefront II с нова система на микроплащания
пуснато на 16 март 2018 от pseto
star wars battlefront 2 5
Ако Star Wars Battlefront II имаше един основен минус, то това беше... цялата прогресия, измислена с една-единствена цел – да кара геймърите да отварят луут кутии. И доколкото микроплащанията с реални пари бяха спрени в деня на премиерата на заглавието, то идеята на шутъра си остана пределно ясна.

EA и DICE обещаха, че ще преосмислят концепцията на Star Wars Battlefront II и тази седмица бе обявено как.

Микроплащанията ще се завърнат през април, като с реални пари ще можете да купувате козметични неща, например скинове. Допълнителни детайли засега липсват, но става ясно, че няма да е налично нищо, което влияе пряко на геймплея.

Луут кутиите също ще бъдат променени. И те ще съдържат изцяло козметични екстри, като също така няма да могат да се купуват с реални пари (също както и в момента).

Което... можем да кажем, че е добър ход от EA. Но дали вече не е прекалено късно? Едва ли тепърва Star Wars Battlefront II ще набере скорост, особено във времена, в които голямата мания са Battle Royale шутърите. А и след като хвърлиха огромно петно върху себе си миналата есен с престъпни микроплащания и в Need for Speed: Payback, и Star Wars Battlefront II, и традиционната FIFA 18 – то можем да имаме едно наум за всяко следващо заглавие на EA. Отново.

Коментари
rosniak avatar
rosniak
17 март 2018
С такова закъснение да предложат това решение (нещо, което трябваше да е на линия при излизането на играта), то поне за мен не са от добрите....
pseto avatar
pseto
21 март 2018
То това си е чист PR ход. Ясно е, че пари няма да вземат, ама поне ще се опитат да изглеждат като "добрите". Да не говорим, че FIFA 19 пак ще бъде същата помия, всъщност още по-голяма, те вече ги направиха по-скриптирани тези игри, отколкото бяха в 90-те години на миналия век.

Ама ми е интересно тази година като обявят нов Battlefield дали ще се пробват с микроплащания и там или ще се поучат от грешките си. Залагам, че ще има микроплащания.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл