hategame logo
Project Scorpio се нарича Xbox One X
пуснато на 11 юни 2017 от pseto
xbox one x 3
Microsoft обяви наследника на Xbox One още миналата година. Мина се обаче дълго време, преди да видим пълното представяне на конзолата. Това все пак се случи на водещото гейм изложение E3.

И така – какво научихме на устройството?

От една страна истинското название на конзолата – Xbox One X. Досега ни беше известно единствено кодовото наименование, което беше Project Scorpio.

Научаваме и датата на премиера – 7 ноември тази година в световен мащаб. Цената пък е 500 евро на нашия континент – сума, която не би трябвало да звучи толкова изненадващо. Именно толкова струваше и Xbox One, когато се появи в продажба... но пък устройството е по-скъпо от конкурентната джаджа на Sony – а именно PS4 Pro – със 100 евро.

Но дали Xbox One X ще може да обърне ситуацията за Microsoft на конзолния фронт?

От една страна хардуерът на новата им гейм платформа е значително по-добър от този на PS4 Pro. Повече за него можете да научите тук. На E3 видяхме и геймплей от различни игри в 4K и 60 кадъра в секунда – включително Forza 7 и Metro Exodus. Но дали това ще е достатъчно, особено и при цена от 500 евро?xbox one x 4 xbox one x 2 xbox one x 1

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл