hategame logo
Прототип на The Last of Us 2 е бил разработван... но това не значи нищо
пуснато на 23 септември 2015 от pseto
the last of us 3

Съвсем наскоро се появиха слухове за The Last of Us 2 и то не от където и да е, ами от студиото Naughty Dog. Естествено потребители в нета започнаха да се чудят – ще бъде ли потвърдено продължение? Е, това се случи... но не по начина, по който мнозина са очаквали.

„Имахме готов прототип за The Last of Us 2“, казва Нийл Дръкман, един от директорите по разработката на първата част. „Имахме и прототипи за нова научнофантастична игра, за фентъзи продукт, за Uncharted 4, за The Last of Us 2 с нови герои, за The Last of Us 2 с Джоел и Ели“, добавя той.

Или с други думи – студиото не е знаело какво ще разработва след това и е имало готовност да продължи по много различни начини. С готови прототипи за нови игри или с продължения като Uncharted 4 и The Last of Us 2.

Вече знаем какво се случи. Uncharted 4 ще се появи в продажба през пролетта на 2016 година– именно това е било решено да бъде следващото заглавие на Naughty Dog. А какво следва? Не е ясно. Може да бъде The Last of Us 2… със същите или други герои. А може да видим и нещо ново... или фентъзи, или научнофантастично.

Е, тъй или инак пролетта на 2016 година е сравнително скоро – може би скоро след това Naughty Dog ще обяви нов проект?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл