hategame logo
Разработката на The Walking Dead продължава
пуснато на 20 ноември 2018 от pseto
the walking dead season three
Малко след новината, че студиото Telltale е фалирало научихме, че все пак друга компания ще завърши последния сезон на The Walking Dead – а именно Skybound. Това дружество се управлява от Робърт Къркман, който е създателят на комиксите The Walking Dead (на който, логично, са базирани и игрите).

Е, вече е официално – разработката е започнала. В нея участва голяма част от екипа, отговорен за The Walking Dead франчайза, като скоро ще научим и дати на премиери за оставащите епизоди от последния сезон на заглавието.

Става ясно също, че правата за серията вече са собственост на Skybound, поради която причина е възможно за кратко време The Walking Dead да не може да се купува от различни магазини. Но онези, които имат интерес към него не бива да се притесняват – скоро всичко ще се оправи.

Предстои да видим как ще бъде завършена играта. А и как ще се развие ситуацията с Telltale.

В момента дружеството е в процес на ликвидация, но пък тя не върви никак леко – особено и покрай заведени куп дела от бивши разработчици за неплатени обезщетения и здравни осигуровки. Тъй че е напълно възможно фалитът на Telltale да се проточи.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл