hategame logo
The Walking Dead се сдобива с нов стар сценарист
пуснато на 01 декември 2017 от pseto
the walking dead 1
Гари Уита, оригиналният сценарист в първия сезон на The Walking Dead, се завърна в студиото Telltale. Той се е разбрал с компанията да се включи за завършека на епизодичната игра, който се подготвя в момента.

Уита споделя, че създаването на главната героиня Клемънтайн е един от върховете на кариерата му и ще направи всичко възможно не само да я направи крайно запомняща се в The Walking Dead вселената, но също така и гейминга като цяло.

Или накратко – Telltale подготвят подобващ финален сезон.

А такъв определено е нужен на The Walking Dead. Сезоните след първия определено не бяха толкова силни и запомнящи се. Така четвъртият трябва да е блестящ. Най-малкото защото The Walking Dead изстреля Telltale толкова високо, превръщайки студиото в име, което говори нещо на немалко геймъри.

Що се отнася до Уита, той е един от двамата основни сценаристи на първия сезон на The Walking Dead. След напускането си на Telltale той участва в списването на Star Wars: Rogue One – което също изглежда добре в резюмето му.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
02 декември 2017
Изтрит коментар
pseto avatar
pseto
04 декември 2017
Няма нищо лошо в продълженията, стига да са достатъчно качествени. Други бяха проблемите в конкретния случай. То реално втори и трети сезон не бяха точно слаби - просто летвата беше вдигната.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл