hategame logo
Разработва се нов BioShock
пуснато на 09 декември 2019 от pseto
cloud chamber
Вече е официално - в момента се разработва нова игра от BioShock поредицата. Новината бе съобщена от 2K, които за пореден път ще влязат в ролята на разпространител... но за съжаление подробности за проекта почти няма.

Известните неща са съвсем малко. Знаем, че играта няма да се появи в близко бъдеще. Ще трябва да изчакаме няколко години, за да я видим на пазара.

Бива обявено и студиото, което ще е отговорно за нея - Cloud Chamber (чието лого е налично отгоре). Това е чисто нова компания, основана с идеята да ни предложи новия BioShock. Компанията е ръководена от Кели Гилмор, която казва, че студиото ще се опита да разкрие нови хоризонти в гейм индустрията.

Слуховете, че се готви нов BioShock са още от миналата година. Досега обаче 2K бяха мълчаливи по темата. Но явно ще мине и още време, докато ни бъде показано нещо по-солидно - като например скрийншотове или геймплей.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
10 декември 2019
Много харесвам поредицата - и трите игри съм ги изигравал по няколко пъти.
Стискам палци да запазят стила, макар че в третата част малко прекалиха с трансцендентните внушения.
nightwarrior avatar
nightwarrior
10 декември 2019
Мен точно третата ми допадна най-малко. Геймплея беше ок, но стори и тн...

1 и 2 ми бяха много силни, особено първата.

Rostik79 avatar
Rostik79
10 декември 2019
Да точно и на мен третата ми беше най-слаба, но пак ми хареса. Не знам защо втората я хейтват сякаш най-много, въпреки, че за мен по много добър начин разви историята на първата част и вкара някои интересни механики.
pseto avatar
pseto
10 декември 2019
Аз не бих очаквал много. 2K са зла корпорация отвсякъде, Firaxis още правят качествена продукция, Gearbox също що-годе (макар че са външна компания), но пък разни вътрешни - NBA 2K е супер криминална схема, повече дори и от FIFA, тоя кеча им пак е яко доеж, последната Mafia я бяха ръшнали през вратата здраво, а двойката още повече... примери куп. Мисля, че просто изтупват BioShock от прахта при липса на нещо ново и ще се опитат да подоят малко от него.

П.С. Което ми напомня, че Кен Ливайн уж си направи някакво студио преди някакви години, ама нищо не се чува за новия му проект.

lyubohar avatar
lyubohar
11 декември 2019
И на мен точно така ми се струва. Все пак не е Халфеца, където залогът е доста голям. Bioshock и да го наакат, все тая - ще си покрие разходите. Последният ми беше прекалено шри на мен, с тоя псевдо-дълбок замисъл дето всички се прехласваха.
igra4 avatar
igra4
10 декември 2019
Ако е като третата част, по-добре да не я изкарват
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл