hategame logo
Red Dead Redemption 2 с battle royale?
пуснато на 28 ноември 2018 от pseto
red dead redemption 2 14
Battle royale жанрът докара милиарди долари на Epic и то съвсем случайно, след като те между другото взаимстваха режима от Playerunknown’s Battlegrounds в своя Fortnite, който в основната си идея беше съвсем различен тип игра. След това и куп други компании опитваха да се възползват от популярността му – а последната от тях изглежда се казва Rockstar.

Изтекли информации в интернет намекват, че в играта се готви battle royale режим. Идеята е съвсем позната – 32 човека се оказват в парче от картата, като трябва да оцелее само един. В духа на този тип заглавия границите на нивото ще се смаляват постоянно, за да бъдат накарани геймърите да не се кашират, ами да се стрелят.

Естествено ще започвате със съвсем базови оръжия, а из нивото ще можете да намерите по-хубави такива.

Доколкото говорим само за слухове, то е редно да отбележим, че вече имаше спекулации за battle royale в мултито на Red Dead Redemption 2. А и това е нещо толкова доходоносно днес, че би било изненадващо, ако и Rockstar не се пробват.

И сега може би остава един въпрос – кога ще видим подобно нещо в заглавието?

Коментари
BundyBari avatar
BundyBari
04 декември 2018
https://hicomm.bg/game-novini/nerealni-ceni-i-izkustveni-ogranicheniya-pomrachiha-red-dead-online.html Пробвахте ли вече мултито? Вярни ли са твърденията в тази статия? Всеки вече разчита на фарма и/или микротранзакциите, за да задържи играчите в сървърите, което за мен е тъжно.
toti avatar
toti
04 декември 2018
без коментар...наистина е тъжно...тва чудо ще умре доста бързо
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл