hategame logo
Red Dead Redemption 2 с 408 000 продажби в Epic Games Store?
пуснато на 24 декември 2019 от pseto
red dead redemption 2 15
Red Dead Redemption 2 е възможно да е записал едва 408 000 продажби в Epic Games Store, научаваме от анализ на SuperData. Каубойската игра беше ексклузивна един месец в магазина при PC премиерата си миналия месец, преди да се появи и в Steam по-рано този. Заедно с това обаче Red Dead Redemption 2 се предлагаше и в лаунчъра на Rockstar... и изглежда доста хора са предпочели да си я купят именно от него.

Не можем да знаем с каква парична сума Epic са мотивирали Rockstar да забави с месец Steam премиерата. Но каквато и да е тя, изглежда компанията няма да я избие.

Естествено тук говорим за неофициални данни, направени чрез анализи на поведението на потребителите в Epic Games Store. Тоест не можем да сме сигурни доколко числата са изцяло коректни или напротив.

Интересно е, че Borderlands 3 се представя далеч по-стабилно. Пак по данни на SuperData играта е записала 1.78 милиона продажби в Epic Games Store. Уловката тук е, че луут шутърът не е наличен никъде другаде за PC.

SuperData ни разкриват и още малко данни за ноември. Star Wars Jedi: Fallen Order регистрира 2.14 милиона дигитални продажби. Лидер за предходния месец е Pokemon: Sword and Shield с 2.72 милиона дигитални продажби.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
27 декември 2019
За заглавие на 1 година не е толкова зле като че ли. Изелзе баш в разгара на сезона с кратко предизвестие преди това и много хора не си го бяха слагали в сметките даже.
Но по-интересно е, че при всичкото хвалене на играта, в СТИЙМ рецензиите са "смесени".
nightwarrior avatar
nightwarrior
27 декември 2019
Повечето са заради лош перформънс, крашове и проблеми с връзката с Рокстар клиента, което е нормално(нормално е да сложиш лошо ревю, не да ти крашва порт, който е на пазара от два месеца).

Тук-там някой се оплаква за p2w в онлайна.

На фона на това... Дори е интересно, че не е по-зле от това. Ако си бяха изпипали порта, вероятно щяха да са а "положителни", ама нали са божества...

pseto avatar
pseto
27 декември 2019
Не бива да забравяме, че Rockstar с години бяха известни с мега скапаните си PC портове. Даже един от първите ми спомени, свързани с компанията, е Grand Theft Auto III и колко ужасяващо вървеше на компютър. Тогава се чудех защо игра, изглеждаща по този начин, не може да мине 30 фрейма...

GTA V беше учудващо оптимизиран, ама явно е бил изключението.

П.С. За мен 400 000 продажби е слаба ракия, особено когато говорим за третата най-бързо продаваща се игра досега. Ама и все пак година време не е малко, вероятно всеки, който са го сърбели ръцете да я играе вече я е изиграл.

rosniak avatar
rosniak
27 декември 2019
Аз лично си я закупих от Рокстар магазина/лънчъра. Ми, съжалявам, ама Епик могат да го духат- разбирам конкуренция и свободен пазар, ама тяхното е живи рушвети на който се навие...........
@Pseto- по-скоро хората или са си я закупили от Рокстар лънчъра, или са си я закупили от Стийм. И да, това са много малко бройки ако говорим САМО от Епик магазина....
jenssn avatar
jenssn
30 декември 2019
Аз проблем с рокстар лаунчера нямам изобщо и не съм имал. Само 1 път дето като се ъпдейтна всички графични настроийки ми ги ресетна на дефаулт. с i5 на 4.3 gtx1070 си върви медно на ултра с 3 4 елемента дето не са на ултра а на high. Играта е достса увлекателна и зарибяваща.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл