hategame logo
Red Dead Online ще се предлага самостоятелно от декември
пуснато на 25 ноември 2020 от pseto
red dead online 1
Онлайн порцията на Red Dead Redemption 2 ще се предлага независимо от пълната игра от следващата седмица. Първоначално самостоятелната версия на Red Dead Online ще струва 5 евро, но след това цената ще скочи до 20 евро.

Точната дата на излизането е 1 декември, като тя съвпада с излизането на нов експанжън за режима - Bounty Hunters. Платформите, на които ще видим самостоятелния Red Dead Online са PC, настоящото и предходно поколение на PlayStation и Xbox.

Макар и цената на режима да е скромна - промоционалните 5 евро ще са активни до средата на февруари 2021-а - то в Red Dead Online има куп микроплащания. Именно от тях Rockstar се надява да спечели повечко пари.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
25 ноември 2020
Опит да спасят умиращото мулти на рдр2
HighFist avatar
HighFist
25 ноември 2020
Вярно, че имаше и такова нещо.

Аз след финалните надписи натиснах директно Del завинаги.

pseto avatar
pseto
29 ноември 2020
То освен всичко друго това мулти беше счупено на ужас в началото. Дори не съм се замислял да го пусна.
Rostik79 avatar
Rostik79
29 ноември 2020
Какво ще рече самостоятелна версия? Тези на пс4/5 ако платят 5 Евро за "самостоятелната" версия ще могат ли без пс+ да играят онлайн или пак трябва да цакаш?
pseto avatar
pseto
29 ноември 2020
Самостоятелно - че можеш да играеш мултито без сингъла. За PlayStation Plus изключенията са супер малко и обикновено са free-to-play игри.
God avatar
God
03 декември 2020
Да бяха пуснали сингъла без мултито за 5 евро, ама де толкоз акъл.
pseto avatar
pseto
03 декември 2020
Е, те го пускат мултито, защото се надяват на друг тип печалба. Сингъла няма как да го пуснат за толкова мижави пари, това все пак е Rockstar и трябва да си държат бранда. То няколко години след като излезе GTA V пак държеше доста солидни цени.

Всъщност за мен това си е доста умно решение. Зарибяваш широката маса с мултито, пък ако някаква част ѝ стане интересно каква ще е кампанията - тях ги одруваш с едно 40 евро примерно. Това си е win-win отвсякъде.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл