hategame logo
Red Dead Redemption най-накрая наличен и за PS4
пуснато на 21 октомври 2016 от pseto
red dead redemption 1
От известно време насам Red Dead Redemption може да бъде изигран на Xbox One чрез обратната съвместимост на конзолата. Подобна ревизия за PS4 обаче не бе обявена. Досега. Появилата се през 2010 година за PlayStation 3 (и Xbox360) игра скоро ще е достъпна и за PlayStation 4.

Как ще се запитате?

Чрез абонаментната услуга PlayStation Now. Засега дата на премиера няма, нито пък е ясно колко ще струва да си купим или наемем Red Dead Redemption. От Sony обявяват единствено, че можем да очакваме играта „скоро“.

Тъй като PlayStation Now е наличен и за PC, то Red Dead Redemption ще може да бъде изигран и от притежателите на компютри. Което несъмнено е още една добра новина за тях.

Коментари
Macks avatar
Macks
21 октомври 2016
Това с наемането го махнаха от PS Now. Вече си плащаш таксата - 20 долара/евро/паунда на месец и играеш целия каталог, колкото поискаш. Може да направят изключение за РДР, но се съмнявам.
vanmx avatar
vanmx
21 октомври 2016
Пфу, аз си помислих че са ремастерирали играта за ремастърстейшън 4. Това е някак си по-логично, още повече защото PS3 версията на играта изглежда гадно.

Още по-гадно пък ще изглежда през PS now. Предпочитам да си играя на оригиналната конзола, вместо да се занимавам с тия стрийминг/клауд глупости.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл