hategame logo
Red Dead Redemption в подобрен вид за Xbox One X
пуснато на 11 април 2018 от pseto
red dead redemption 11 miliona
Red Dead Redemption вече може да се играе със значително подобрена графика за Xbox One X. Видеото под статията пък може да ви покаже как изглежда заглавието на Rockstar в разкрасения си вид.

Доста добре, ако трябва да сме честни. Резолюцията е 4K и доколкото си личи, че говорим за старичка игричка, то ъпгрейдът си е доста солиден.

Самата игра е налична чрез обратната съвместимост само за Xbox One (и Xbox One X, разбира се). Заглавието пък дебютира преди 8 години за PS3 и Xbox360.

Визуалният ъпгрейд несъмнено служи като подгрявка за Red Dead Redemption 2, който очакваме в края на годината... и несъмнено е един от силните GOTY претенденти. А пък след тоталния успех на Grand Theft Auto V несъмнено Take-Two и Rockstar имат големи надежди и за уестърна си.

Коментари
vldir avatar
vldir
13 април 2018
Че то и xbox one без Х може да се справи на тези по стари игри, ама нали Х е най-мощната конзола бла-бла.
NeonLight avatar
NeonLight
13 април 2018
@vldir Играта на базов Xbox One оперира на резолюцията на Xbox 360(1280х720), но поне е по-стабилна, съмнява ме със картофената графична и процесорна част, въобще да върви добре при рез. над 1920х1080. на базовата конзола.
pseto avatar
pseto
16 април 2018
Според мен ще си тръгне добре на увеличена резолюция за Xbox One, ама отделен въпрос е дали на някого му се занимава да я оправя за тази платформа. Която един бог знае каква популярност има и колко добре/зле се продава.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл