hategame logo
Remedy хвалят Max Payne 3 на Rockstar, бил „брилиянтен”
пуснато на 16 януари 2012 от pseto
max payne 3 2
Както може би знаете, компанията Remedy – оригиналните създатели на поредицата Max Payne – не разработват последната част от серията. Вместо това, тази тежка задача е поета от Rockstar Vancouver.

Все пак, пичовете от Remedy са сигурни, че започнатата от тях серия ще бъде продължена с гръм и трясък след сериозна 9 годишна пауза – Max Payne 2 излезе през вече далечната 2003 година!

„Ние абсолютно обичаме това, което те направиха и не можем да сме по-горди с това в каква посока се е запътила серията”, казва шефът на Remedy Озкари Хакинен. „Те всъщност не правят лайняни игри, нали така? Нещата изглеждат така, сякаш логото на Rockstar е печат за качество”, добавя той.

Да, може да се каже, че определено Rockstar е една от компаниите, които имат доста чисто реноме откъм игри. В интерес на истината, не помня да съм играл слабо заглавие, разработено от тях. От друга страна, Rockstar Vancouver са създателите на Bully... която е добра игра, но не и фантастична. И съответно капката на подозрението остава у мен.

Все пак, дали Max Payne 3 ще е як? Отговорът на този въпрос ще разберем през март, когато трябва да видим играта на пазара... ако не бъде отложена отново. 

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл