hategame logo
Remedy ще правят сингъл кампанията на корейски шутър
пуснато на 28 юли 2016 от pseto
crossfire 1
Quantum Break беше всичко друго, но не и касовият хит, който се очакваше от създателите на Max Payne и Alan Wake - а именно студиото Remedy. Но какво е бъдещето на финландската компания след последното им заглавие?

Доста неочаквано, ако трябва да сме точни – Remedy ще разработят сингъл кампанията на шутъра CrossFire 2. Става дума за продължение на една от най-касовите безплатни онлайн игри днес. Само през 2014 година по неофициални данни CrossFire е донесъл на разработчиците си Smilegate приходи от над 1.3 милиарда долара. Да, огромна сума и за стандартите на всеки западен гейм гигант!

CrossFire 2 все още няма дата за премиера. Едва ли и механиките на мултиплейър шутъра ще са толкова променени, но с наличието на Remedy можем да очакваме подобрение в сингъл компонента. В който реално CrossFire няма какво толкова да предложи.

Историята на играта включва две фракции, много подобни на „контри“ и „терористи“ от Counter-Strike. Едните са добрите – опитващи се да пазят световния ред. Другите пък се интересуват единствено от пари и са готови да срутят всичко пред себе си в натрупването им.

Очевидно компания като Remedy, винаги залагаща на сюжетите ще вложи повече дълбочина в концепцията. Но как ли ще изглежда и крайната сингъл кампания на CrossFire 2?

Можем да сме сигурни също, че Remedy готвят и някоя своя вътрешна игра в момента. Засега обаче нищо не е обявявано официално.

Коментари
vldir avatar
vldir
31 юли 2016
Не съм го и чувал тоя шутър.
bojosan avatar
bojosan
01 август 2016
И аз не съм го чувал,но по ми е чудно как така безплатен,а най касов ! Даже и милиард и 300 милиона долара изкарал ? То Титаник в целия свеетовем бокс офис е изкара толко ? Изперколяса света по тия игри ей.
Сетих се за вица на оня пич:
Неква кифла представя гаджето си на родителите си:
- Запознайте се,Слави е вейпър,веган и покемонър !
А баща и отвърнал : я по добре си вземи пак оня циганин....
pseto avatar
pseto
01 август 2016
Гледах някакъв геймплей оня ден - иде си реч отвсякъде за Counter-Strike клонинг и то отвратителен такъв - изглежда по-зле играта от оригиналния Counter-Strike. Нямам идея как е възможно. Още по-чудно е как е записал подобни приходи, но като гледам е популярна играта само в Азия, даже не знам дали има някаква адекватна европейска версия. То не знам и кой в Европа ще го играе това.

Ама в гейминга всичко е възможно. Може най-яката игра да се срине и изчезне, може някое заглавие изненадващо да се превърне в тотален колос.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл