hategame logo
Respawn уверяват, че Star Wars Jed: Fallen Order няма да е лесен
пуснато на 26 юни 2019 от pseto
star wars jedi fallen order 2
Star Wars Jedi: Fallen Order беше представен на E3 по-рано през месеца и някак не впечатли. От 15-минутен геймплей видяхме общо взето подобна на Uncharted игра във вселената на Междузвездни войни и толкоз. Също така бойната система изглеждаше доста лесничка.

Разработчиците Respawn обаче ни уверяват, че първоначалните впечатления могат да са грешни.

За бойната система от студиото посочват, че е достатъчно дълбока, за да се хареса и на по-умелите геймъри. Доколкото Respawn ще се опитат да отворят Star Wars Jedi: Fallen Order за всички, то те искат да се убедят, че ще има достатъчно предизвикателство и за онези, които го търсят.

Относно нивата, които изглеждаха като линейни такива се споделя, че това е далеч от истината. Дизайнът на играта е бил вдъхновен от Souls игрите и Metroidvania заглавията – което означава, че ще имаме заплетени нива и много пътища, по които да минем. Което също звучи съвсем добре.

Виждаме и нов геймплей от E3, който ни показва 10 минути повече съдържание от онова, показано на събитието. Илюстриращо и някои аспекти – например нелинейните нива.

Както винаги обаче обещанията са безплатни. Фактите ще видим на 15 ноември, когато чакаме играта за обичайните PC, PS4 и Xbox One.

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
26 юни 2019
Субективно - не съм сигурен, че създатели на онлайн мултиплеър шутър и батъл роял игра разбират добре концепцията за трудност в сингъл плеър игрите.

Обективно - от показаното до сега не останах с впечатление и за намек на трудност в смисъла, в който се предполага, че говорим.

Много, много се надявам от това да излезе нещо добро. Наистина стискам палци Respawn да извадят добра игра.

nightwarrior avatar
nightwarrior
26 юни 2019
Реално Titanfall 2 има сингъл кампания, която доста са ми я хвалили. Отделно последните CoD кампании, които съм минавал, си бяха точно техните навремето.

Това разбира се не е гаранция, че играта ще е добра, с оглед, че жанра е коренно различен.

rosniak avatar
rosniak
26 юни 2019
Да излезе пък ще я видим. Повече ме съмнява EA какво ще изсерат отгоре като микротранзакции и луут... ъъ.. такова изненадващи механики....
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
27 юни 2019
Прав си, заплахата идва не от Respawn, а точно от ЕА.
LethianDream avatar
LethianDream
27 юни 2019
Няма да посмеят да пипнат Star Wars играта и да я набъкат с микротранзакции след епичния провал с Battlefront 2. Но тези "невзети" пари от EA ще рефлектират някъде другаде, най-вероятно в Ultimate Team на Fifa 20
Иначе за трудността- зависи каква трудност се има предвид- дали е Dark Souls трудност или обичайната за екшън адвенчъри тип Лара Крофт и Uncharted. По-скоро играта ще си бъде с нормална трудност като втория тип.
rosniak avatar
rosniak
27 юни 2019
@LethianDream- най=много да вкарат "Изненадващишт механик" на Джим Стърлинг
rosniak avatar
rosniak
27 юни 2019
най-много* изненадващият*
pseto avatar
pseto
28 юни 2019
Тя сингъл кампанията на Titanfall 2 си е просто поредната кампания на мултиплейър шутър. Окей е, по-добра е от тези на последните Call of Duty-та, но не и нещо невероятно. Ходиш напред и стреляш, като цяло това. Сюжетът е "ти си избраният, трябва да спасиш всички" и така.

Ама то и Creative Assembly познаваме най-вече със стратегиите Total War, ама пуснаха Alien: Isolation, тъй че това не значи особено много.

На мен лично геймплеят ми изглежда сух. Естествено 10 или 20 минути трейлър трудно казват цялата история - тъй че е я видим есента.

Miro avatar
Miro
27 юни 2019
До колкото разбрах по тази игра основно работят наскоро наети хора и затова е и избран Ънреал двигател , защото всеки начинаещ започва с него.Та не случайно всичко стои едно детинско и се използва малка част от силата на Ънреала.И от двата клипа се разбира че главния герой говори само с чернокожи и тая глупост да ти виси на гърба робот не знам кой я е родил.Като се добави и на Дисни концепцията без кръв и принцеси , точно ще е мех играта.
Просто трябваше да добавят към Jedy Knight/Academy рейтрасинг и щеше да е убиец.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
27 юни 2019
Ама, не, сериозно, искам, като ма'ана с меча и да хвърчат крайници. Аман вече от коректност.
pseto avatar
pseto
28 юни 2019
Е, то е ясно, че при Дисни всичко е политическа коректност и отваряне към всички аудитории. Аз вече като видя кръв и бруталност се радвам като малко дете, понеже това е тотална рядкост днес.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл