hategame logo
Rockstar с нова игра най-рано през 2017 година
пуснато на 20 май 2016 от pseto
rockstar logo
Надявате се скоро Rockstar да пусне нова игра? Може би още тази година? Е, това няма да се случи със сигурност. Новината дойде вчера от Take-Two, които са собствениците на студиото.

От компанията обявяват, че през настоящата финансова година няма да дебютира игра на Rockstar – тя започна на 1 април и ще приключи на 31 март догодина. Означава ли това, че през есента на 2017-та ще видим нещо ново от студиото зад Grand Theft Auto, Red Dead и други успешни серии?

Предстои да научим. И то всъщност скоро. От Take-Two разкрива също, че в близко бъдеще ще ни бъде представено по какво работи Rockstar. А и сякаш вече е време – от 2013 година насам, когато видяхме в продажба супер касовия Grand Theft Auto V се пази в пълна тайна какво готви студиото.

Засега изглежда най-вероятно да бъде представена нова Red Dead игра – подобни слухове се появиха наскоро. От известно време се говори и за Bully 2. Но дали няма да видим и нещо изцяло ново от Rockstar?

Тъй или инак E3 се задава с пълна сила – водещото гейм изложение ще се проведе в средата на юни. Take-Two ще има участие в него... и изглежда доста вероятно да ни бъде представена новата игра – или игри – от страна на Rockstar.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл