hategame logo
Sega и Gearbox готвят извинение заради Aliens: Colonial Marines
пуснато на 25 февруари 2013 от pseto
aliens colonial marines 11
Дългоочакваният Aliens: Colonial Marines дебютира скандално зле по-рано този месец, като беше охулен посевместно от геймъри и критика. Напълно нормално – играта бъкаше от графични бъгове, а пък геймплеят беше меко казано посредствен.

Според слухове в интернет, в момента разработчиците Gearbox и разпространителите Sega готвят официално извинение към геймърите. Доста вероятно е то да се върти около скандалната разлика между демото на играта и пълната версия, което си граничи с криминална измама.

Предполага се също, че в момента се подготвя огромен пач за играта, който да пооправи графиката на Aliens: Colonial Marines, а също така и подсили малко дебилния изкуствен интелект на противниците ви в шутъра.

Ако тези две неща наистина се случат, то може би Sega и Gearbox ще се реабилитират до някаква степен за своя тотален провал. Аз обаче имам някакви съмнения, че това ще се случи. Гейм компаниите рядко се интересуват от мнението на геймърите и в конкретния случай едва ли биха хвърлили финансов ресурс за поправка на счупения Aliens: Colonial Marines, при положение, че след лошите отзиви едва ли много хора ще си купят играта.

Коментари
undefined
Don't Forget Th
26 февруари 2013
Ще бъда кратък:
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл