hategame logo
Sekiro: Shadows Die Twice с още геймплей
пуснато на 23 септември 2018 от pseto
sekiro shadows die twice
Ново видео с над 10 минути геймплей от Sekiro: Shadows Die Twice се появи в интернет. И подобно на предишните видеота то изглежда добре... и ни уверява, че говорим за един от потенциалните хитове на 2019 година.

Доколкото геймплеят се усеща като познат от Souls игрите - все пак разработчик е From Software - то виждаме някои различни неща. Например още по-голям акцент на агресията в битките и някои нови механики, с които ще трябва да свикваме.

Естествено противниците пак удрят здраво и сляпата офанзива ще доведе до смъртта ни. Но вероятно ще видим достатъчно новости в Sekiro: Shadows Die Twice, а и новата по-живописна околна среда идва идеално.

Играта очакваме 22 март догодина за PC, Xbox One и PS4.

Коментари
Veluvian avatar
Veluvian
25 септември 2018
Много Tenchu style, супер обещаваща игра. Чудя се дали ще има кустомизиране на външния вид и пола на героя, че от показаното е само този мъжки персонаж. Макар и доста различни като геймплей и усещане, с Ghost of Tsushima ще бъдат жестока конкуренция за игрите с източен дух.
nightwarrior avatar
nightwarrior
30 януари 2019
Няма да има. От излязлото до момента сторито е фиксирано с мъжки персонаж и то конкретно този. Мисля, че тази ще е доста по-стори дривън игра. Не, че другите на Миядзаки няма интересно стори, но е по-скоро на заден фон, тук май ще има разлика, но да видим окончателния продукт.
lyubohar avatar
lyubohar
30 януари 2019
Голямо раздвоение ще е тази игра за мен - обожавам souls игрите, а не понасям японската култура, самурайчета, нинджи-минджи, катани и всякакви други японски простотии Ще играя и ще рева.
bojosan avatar
bojosan
30 януари 2019
Нишова игра.Който си е фен на соулс игрите ще я играе,останалите няма и да я пробват дори
nightwarrior avatar
nightwarrior
30 януари 2019
Че ще е нишова, вероятно, но не знам дали феновете на Соулс са единствената целева аудитория. Даже заради стелта е възможно да загуби част от тях. Дърво с таланти, трупане на експириънс(който уж не губиш като умреш), доста променят идеята. Битките пак изглеждат предизвикателни, но тези разлики са немалки.
bojosan avatar
bojosan
30 януари 2019
Ще видиш че ще си е същата като и останалите.Гаранция.Вече всичко е copy/paste
nightwarrior avatar
nightwarrior
30 януари 2019
Ok.
Enetor avatar
Enetor
30 януари 2019
Аз лично ти препоръчвам да си вземеш почивка от гейминга, защото едно положително нещо не съм видял да си написал в този сайт. Всичко е мега гадно. Съгласен съм, че повечето е помия ама и твоят свят е доста сив.
lyubohar avatar
lyubohar
30 януари 2019
Ако разликата е толкова, колкото е между Bloodborne и Dark Souls - предостатъчно ще е. Освен това много хора извън "соулс феновете" вече знаят за souls игрите - заради многото клонинги и ползването на доста елементи от тях и в AA игри напоследък.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл