hategame logo
Shadow of the Tomb Raider с 4 милиона доставки
пуснато на 20 февруари 2019 от pseto
shadow of the tomb raider 3
Shadow of the Tomb Raider е имал малко над 4 милиона доставки към края на 2018 година, научаваме от изявление на Square Enix. В него се допълва, че играта не е успяла да накара геймърите да си я купят в един „изпълнен с конкуренция гейм пейзаж“.

За високобюджетно заглавие като Shadow of the Tomb Raider тези 4 милиона доставки определено не звучат впечатляващо. Особено и като се има предвид, че в случая дори не говорим за бройки, купени от клиенти, ами такива, достигнали само до различни дистрибутори на игри.

Все пак самата игра бе практически лишена от нови идеи, историята беше слаба и като цяло можехме да си зададем въпроса имаше ли изобщо нужда тя да бъде правена.

Друго заглавие, което се представя под очакванията, пък бе Just Cause 4. Относно него Square Enix не разкрива продажби (или доставки). В крайна сметка тези две заглавия са основната причина печалбите на японския разпространител да паднат с 60% на годишна база.

Интересно е също, че Square Enix обяви и преструктуриране. Настоящите 11 дивизии на компанията ще бъдат намалени до три. Хубавото е все пак, че този ход няма да доведе до загуба на работни места.

Коментари
igra4 avatar
igra4
20 февруари 2019
Слабичка беше игрицата, към края нямах търпение да свърши 😀
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
20 февруари 2019
Изтрит коментар
pepito avatar
pepito
21 февруари 2019
Доста голяма стъпка назад спрямо предната, очаквано
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
21 февруари 2019
Според мен си заслужава едно изиграване и ако има намалене не е лош вариант за разпускане.Аз съм стар фен на поредицата и в новите части пъзелите са ми абсолютно елементарни.В старите игри какви пъзели имаше,ехее.Блъскал съм се по цели дни(нямаше интернет,гайдове и тн.)преди да реша някои от тях.След това се чувствах все едно IQ ми се е вдигнало поне с 10 единици. .В новите има твърде малко "гробници".Някак концепцията за отворен свят не се връзва в тая поредица според мен.Историята беше зле и още сума неща,но аз бих й дал едни 7.5 от 10.
pseto avatar
pseto
21 февруари 2019
Става за едно изиграване горе-долу, но все пак беше ръшната в продажба, с не толкова съдържание и с абсолютно претупана история. Пък и даже не знам защо се водеше за "заключение на трилогия", като почти по нищо не се усещаше като такова.

Ама то е така в последните години. Едно нещо се дои до последно, докато не падне полумъртво, пък тогава му се дава "почивка" или практически се пенсионира. То и с Medal of Honor се случи това, доиха ги, направиха онова недоносчето и CoD клонинг Warfighter и после бам, EA хвърлиха вината сякаш върху самата серия и в коша.

SpiderSharp avatar
SpiderSharp
25 февруари 2019
За едно изиграване става и после в кофата. Първите 5 часа бяха мега досадни, пъзелите също бяха отвратителни. Играх я 16 часа наведнъж да я превъртвам и да я продавам щото не ми се занимава с още от същото. По-добре скоро да няма нова лара крофт. По-скоро бих играл нов Knack ама той е голям гъзар и е много вървежен, а тая Лара Крофт освен да си набиеш една злобарка и да свършиш пред екрана за друго не става играта. Играта е 70% катерене по скали, 10% плуване в подводни пещери, 10% криене в стени с растителност и шутинга реално я има 5-10% я няма.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл