hategame logo
Шефът на Daybreak си взима почивка
пуснато на 23 юли 2015 от pseto
john smeadley
Джон Смийдли, шефът на студиото Daybreak, ще си вземе почивка от гейм индустрията. Не само той овакантява позицията на изпълнителен директор, но и остава неясно какво крие бъдещето за него.

От лаконично съобщение научаваме, че Смийдли е решил да си вземе дълга отпуска. Не е ясно колко време – може би половин година? Или повече?

Тепърва предстои да научим какво ще върши Смийдли в бъдеще – към момента позицията на изпълнителен директор заема Ръсел Шанкс. Не става ясно дали той е новият шеф на Daybreak или ще ръководи временно компанията.

Що се отнася до Смийдли, той е ветеран в гейминга с опит от над 20 години. Той прекарва дълги години в Sony Online Entertainment – компанията, която днес познаваме като Daybreak. Дружеството бе продадено от японския гигант в началото на тази година, а Смийдли спомогна процесът да протече гладко.

Интересно е да се отбележи, че в последно време той стана жертва на сериозен интернет тормоз от члена на хакерската група LizardSquad Джулиус Кивимаки. Не е ясно дали това е накарало Смийдли да си вземе почивка – но изглежда адски вероятно.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл