hategame logo
Шефът на Activision напуска компанията
пуснато на 20 януари 2018 от pseto
erik hirshberg
Ерик Хиршберг, шефът на Activision в рамките на Activision Blizzard, ще напусне компанията през март. Новината бе оповестена официално по-рано през седмицата.

Засега не знаем каква точно е причината за решението на Хиршберг, който заема позицията от 2010-а насам. Също така не е известно какви са бъдещите негови планове.

От друга страна имаме куп официални съобщения - и от страна на Хиршберг, и от страна на Боби Котик, шефът на Activision Blizzard. В тях по традиция се разменят взаимни любезности.

Хиршберг например споделя, че е било чест да бъде изпълнителен директор на компания като Activision, "доставяща епични преживявания в мащаб, който никой друг не може да достигне". Котик пък казва, че при управлението на Хиршберг дивизията е достигнала исторически успехи.

Или накратко - обичайното при раздяла от подобен калибър. И както винаги не можем да знаем дали е имало други причини за нея.

Сега предсти да научим кой ще е новият шеф на Activision - но едно е сигурно... нищо няма да се промени в рамките на дивизията.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл