hategame logo
Skull & Bones няма да излезе преди 2022 година
пуснато на 13 май 2021 от pseto
skull and bones delayed
Skill & Bones няма да излезе преди 2022 година. Така морската игра на Ubisoft продължава да се забавя - по план тя трябваше да е излязла още през 2018 година.

Заглавието обаче първо бе отложено отново до 2019-а, а след това - преработено из основи. Дълго време не чухме нищо за Skull & Bones, докато мълчанието най-накрая не бе нарушено миналата година. Тогава всъщност не видяхме нов гейпмлей, ами бе обявено, че се готви цялостно преосмисляне на концепцията, заради което ще има по-голямо забавяне.

Сега има един въпрос - кога най-накрая ще видим нов геймплей от Skull & Bones?

Самата игра е пиратска, като първоначално идеята бе корабният елемент от Assassin's Creed заглавията да бъде отделен в различен продукт. Според слухове Ubisoft са преценили, че това не е достатъчно, за да се отличи Skill & Bones - поради която причина са били добавени нови екстри. Сега ще има повече акцент на историята, а освен това ще е наличен и отворен свят, който ще се повлиява от решенията на играчите. Също така в подобрения си вариант Skull & Bones ще има по-голям акцент на мултиплейъра.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
17 май 2021
Абе това заглавие защо мислех, че е на Майкрософт? Заблудил съм се нещо. Имаха ли и те подобна игра?
pseto avatar
pseto
17 май 2021
Тази тяхната е Sea of Thieves (която така и не я пробвах). Пак пиратска и с кораби.
LethianDream avatar
LethianDream
17 май 2021
Мощен скип. Както съм казвал неведнъж, пиратската част от Асасините на корабчето винаги ми е била най-гнусната А те цяла игра ще правят...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл