hategame logo
Skull & Bones бива преработен?
пуснато на 15 юли 2020 от pseto
skull and bones delayed
Skull & Bones в момента се преработва из основи, за да може да премине към game as a service модел, твърдят анонимни източници от Ubisoft пред изданието VideoGameChronicle. Според тях играта на няколко пъти е била отлагана, понеже „не е можела да се отличи достатъчно сред множеството игри с отворен свят“ на разпространителя.

В резултат е възможно в момента да имаме завой към различен модел. При него играта ще бъде развивана с течение на времето, като към историята периодично ще се добавят нови куестове. Те ще „се развиват в зависимост от решенията, които обществеността взима“ – което звучи като интересна идея, макар че е интересно да видим как ще бъде реализирана тя (ако изобщо слуховете са близо до истината).

The Division 2, например, също следва game as a service модела. И след пазарната премиера играта продължава да се поддържа, включително и с още мисии към основната кампания. Същото важи и за друга игра на Ubisoft – For Honor, която досега се сдоби с куп ъпдейти.

Така не е задължително game as a service да предизвиква негативни мисли у нас. Макар че заглавие като Ghost Recon: Breakpoint, което далеч не бе сред най-успешните, е по-скоро занемарено. Или с други думи – колко добре ще се поддържа дадена игра вероятно зависи от първоначалния ѝ успех.

Сред останалите разлики в Skull & Bones ще е по-големият акцент на мултиплейъра и кооперативния елемент. Макар че ще можем да играем и напълно сами, ако искаме.

Що се отнася до Skull & Bones, играта ще залага на морските битки. Заглавието е дело на сингапурското студио на Ubisoft, което първоначално представи корабите в серията Assassin's Creed. Последно геймплей от Skull & Bones видяхме през 2018-а, като след това играта „потъна“ и не сме чули или видели нищо повече за него.

Коментари
Peshp avatar
Peshp
15 юли 2020
Надявам се да него направят на нещо подобно на римейк на AC: black flag
pseto avatar
pseto
16 юли 2020
Не мисля, тука явно ще са само корабните битки. Иначе от снимките си изглежда като корабите на Assassin's Creed, едно към едно. Предполагам, че го бавят, понеже се страхуват, че само с морския елемент играта ще изглежда като едно парче, изрязано от Асасина, което се продава като пълна игра.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл