hategame logo
Sledgehammer и Raven няма да правят Call of Duty догодина
пуснато на 20 май 2019 от pseto
sledgehammer logo
От 2012 година насам три студия са на ротация в разработката на Call fo Duty – Infinity Ward, Sledgehammer и Treyarch. Като можем почти безспорно да заключим, че именно последните правят най-читавите игри от серията, включително и единствената част, попаднала в ънхейтабъл – Black Ops 4.

Е, цикълът ще бъде разбит през 2020-а. Причината? Явно Sledgehammer и Raven, които трябваше съвместно да създадат поредното Call of Duty, не са се спогодили. В резултат разработката на играта, вероятно развиваща се във Виетнам, бива окачествена като катастрофа. Така за да спасят положението се намесват Treyarch.

Слухове твърдят, че синъглът на Call of Duty 2020 ще бъде префасониран, тоест цялата разработка няма да отиде на вятъра. Не е ясно какво означава решението на Activision за Sledgehammer, които тъй или инак са автори на вероятно най-слабите Call of Duty-та напоследък.

Тази година пък Inifnity Ward са на ред с пускането на CoD. Интересно, че играта още не е представена – обикновено по това време поредното Call of Duty вече е показано. Възможно е обаче съвсем скоро следващата игра от франчайза да бъде презентирана и почти сигурно тя ще се казва Modern Warfare 4.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
21 май 2019
Изтрит коментар
bojosan avatar
bojosan
22 май 2019
Black Ops 1 и 2 за мен са наистина велики и са част от живота ми,толкова много часове имам на тях ,и още дори двойката я игра я онлайн на PS3 и не ми омръзва .След тях всичко е шит и то тотален.Видял съм с очите си 700 000 една петъчна вечер малко след премиерата на двойката да се събираме онлайн,брояча ги показваше
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл