hategame logo
Sledgehammer обещава поправки в сървърите на Call of Duty WW2
пуснато на 13 ноември 2017 от pseto
call of duty ww2 4
Сървърите на Call of Duty WW2 не са никак отлични – мога да ви уверя в това. Проблемите с дисконекти и лаг са сериозни – а разработчиците на играта Sledgehammer обещават поправки.

Първата и най-важна е повторното активиране на dedicated сървърите в световен мащаб. Тази важна екстра беше обещана преди дебюта на Call of Duty WW2 и при пазарната премиера временно беше активна. Сървърите обаче срещнаха проблеми, заради което Sledgehammer се върнаха към стандартната P2P свързаност.

Както знаем при нея един от геймърите в мач е хост, а другите се връзват към него. Което означава, че при лоша връзка лагва на всички. Друго дразнещо нещо е, че ако хостът реши да си бие шута по време на мач имаме миграции, често завършващи с дисконект.

Все пак P2P свързаността е временно решение – колко време ще продължи предстои да научим.

Друга серия проблеми, свързани с постоянни дисконекти от сървъра също се поправя, като скоро ще има и пач за PS4 и Xbox One. Не е ясно какво се прави за PC, където бъговете са не по-малко.

Коментари
sauron93 avatar
sauron93
14 ноември 2017
А поправка на цялата игра няма ли да направят ?
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
14 ноември 2017
Изтрит коментар
pseto avatar
pseto
15 ноември 2017
За едни 500 милиона долара какви поправки щях направя, ехейй.

@sauron93 - тая серия няма поправка, трябва с тъпото на чука в главата и да се почне отначало. Но и реално - има ли файда да се оправя нещо, което изкарва 500 милиона долара приход за седмица?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл